Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 dec 2015 - Anul XX, nr. 284 (6096)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

Conceptele ”Bucovina nemaivăzută” şi „Bucovina - Mica Europă” vor fi prezentate în premieră la Târgul de Turism de la Bucureşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conceptele de promovare a turismului ”Bucovina nemaivăzută” şi ”Bucovina - Mica Europă”, dar şi oferta turistică pentru piaţa externă, incluzând şi Aeroportul ”Ștefan cel Mare”, vor fi prezentate în premieră la Târgul Incoming România-Travel Forum, care se va desfăşura joi, 10 decembrie, la Bucureşti. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor.

”Plec la acest forum cu ideea clară de a putea comunica celor prezenţi, foarte multe agenţii de turism, transportatori internaţionali, faptul că Suceava este pregătită din toate punctele de vedere cu o structură turistică şi de transport foarte în regulă”, a declarat Nechifor.

El a spus că va avea discuţii cu turoperatorii suceveni, cu proprietarii de hoteluri şi pensiuni pentru a propune pachete turistice atractive pentru piaţa externă.

”Sigur că toţi înţelegem faptul că avem foarte multe structuri turistice în judeţ, peste 10.000 de locuri de cazare în hoteluri şi pensiuni, dar un lucru trebuie să construim împreună, şi asta nu ţine doar de noi, şi anume să putem veni pentru piaţa externă cu pachete de servicii. Deocamdată, în Bucovina e greu de găsit un pachet de servicii complex care să presupună şi transport aerian, şi variante de deplasare în regiune, care să presupună şi programe artistice mai complexe, tururi opţionale. Charterele sunt foarte importante pentru noi. Trebuie să facem un pas important, de la un turism făcut de multe ori individual sau printr-o promovare pe care o face şi CJ-ul, dar şi structurile turistice, la o variantă în care să fim capabili să venim cu avioane mari, care să aducă 100-200 de pasageri şi cărora să le putem oferi în jur de 4-5 zile în Bucovina foarte complexe, care să integreze turismul clasic la mănăstiri, dar şi programele deja enunţate mai noi, mai inovatoare în turism, şi mă refer la conceptele <Bucovina Nemaivăzută> şi <Bucovina - Mica Europă>, care vor fi prezentate oficial la Bucureşti”, a spus Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conceptele ”Bucovina nemaivăzută” şi „Bucovina - Mica Europă” vor fi prezentate în premieră la Târgul de Turism de la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 1254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Conceptele ”Bucovina nemaivăzută” şi „Bucovina - Mica Europă” vor fi prezentate în premieră la Târgul de Turism de la Bucureşti5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sirop de vin fiert Pentru cei ce iubesc aroma vinului fiert cu multe mirodenii, dar nu se prea pot împăca și cu alcoolul din băutura respectivă, siropul din vin poate fi o variantă de încercat.Avem nevoie de:1 litru de vin roșu demidulce, 1 kg zahăr tos,... Citeşte