Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 dec 2015 - Anul XX, nr. 284 (6096)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şofer pericol public

„Haiduc” în trafic: conducea beat şi fără permis o maşină cu numere false

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 33 de ani s-a ales cu dosar penal pentru multiple infracţiuni la regimul rutier, după ce a fost tras pe dreapta în miez de noapte în timpul ce conducea un autoturism. Bărbatul a călcat practic în picioare legislaţia rutieră: conducea băut, nu deţine permis de conducere valabil, iar autoturismul nu era înmatriculat, având ataşat un număr fals de înmatriculare.

În noaptea de duminică spre luni, la miezul nopţii, o patrulă de siguranţă  din cadrul Biroului de Ordine Publică Rădăuţi a oprit pentru control, pe strada 1 Mai, un autoturism Opel Vectra, condus de un bărbat, alături de care se mai afla o femeie. Bărbatul de la volan, identificat ulterior în persoana lui Mircea Cosmin, în vârstă de 33 de ani, din comuna Frătăuţii Noi, emana halenă alcoolică şi, precizează anchetatorii, a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Rădăuţi pentru a fi audiat. În primă fază acesta a refuzat să sufle în aparatul etilotest.

„Aici, acesta a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, în vederea examinării fizice exterioare de către un cadru medical și pentru prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. La spital a acceptat să fie testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat în prezența medicului să i se preleveze probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Şirul neregulilor era abia la început. După verificările efectuate în baza de date s-a constatat că bărbatul nu este posesor de conducere emis de autorităţile din România. De asemenea, s-a constatat faptul că plăcuțele cu numerele de înmatriculare montate pe autoturism provin de la un vechi autobuz marca ,,TV’’.

Poliţiştii au găsit în interiorul autoturismului o autorizaţie de circulaţie provizorie, valabilă pentru autoturismul Opel Vectra, însă numerele roşii erau expirate din august 2015. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Haiduc” în trafic: conducea beat şi fără permis o maşină cu numere false.
 Vizualizări articol: 3416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Haiduc” în trafic: conducea beat şi fără permis o maşină cu numere false5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sirop de vin fiert Pentru cei ce iubesc aroma vinului fiert cu multe mirodenii, dar nu se prea pot împăca și cu alcoolul din băutura respectivă, siropul din vin poate fi o variantă de încercat.Avem nevoie de:1 litru de vin roșu demidulce, 1 kg zahăr tos,... Citeşte