Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 nov 2015 - Anul XX, nr. 260 (6072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fonduri

Proiecte europene de peste 2,8 milioane de euro finanţate prin GAL "Bucovina de Munte"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grupul de Acţiune Locală „Bucovina de Munte” a finanţat proiecte cu o valoare de 2,8 milioane de euro în zece localităţi din zona de munte a judeţului. Potrivit unui comunicat de presă semnat de preşedintele GAL „Bucovina de Munte”, Ioan Bogdan Codreanu, în total au fost finanţate 44 de proiecte, din care 18 în domeniul educaţiei, sănătăţii şi asistenţei sociale, 11 pentru turism şi promovare, 9 pentru cultură şi tradiţii şi şase în domeniul sportului şi recreerii.

„Considerăm că acest exerciţiu bugetar a fost o reuşită pentru toate localităţile din Grupul de Acţiune Locală <Bucovina de Munte>. Fie că au fost proiecte cu o valoare mai mică sau mai mare, considerăm că au fost rezolvate probleme importante pentru localităţi, care din bugetele locale se făceau mai greu sau deloc. Vreau să mulţumesc echipei tehnice din Grupul de Acţiune Locală <Bucovina de Munte>, primarilor din toate localităţile, colaboratorilor noştri şi tuturor celorlalţi membri, beneficiarii de proiecte atât din administraţia publică, cât şi din mediul privat. Practic sunt aproape cinci ani de muncă, rezultatele se văd şi ceea ce este important este faptul că beneficiarii tuturor investiţiilor sunt comunităţile locale. Pe viitor urmează viitorul exerciţiu financiar şi cred că deja avem un atu prin ceea ce am învăţat până acum şi vrem să aducem un plus de dezvoltare în comunităţile noastre”, a spus Ioan Bogdan Codreanu. Din Grupul de Acţiune Locală „Bucovina de Munte” fac parte localităţile Izvoarele Sucevei, Moldova Suliţa, Breaza, Fundu Moldovei, Pojorâta, Sadova, Vama, Vatra Moldoviţei, Frumosu şi Moldoviţa.

În comunicat se precizează că în urma implementării strategiei de dezvoltare locală, prin GAL "Bucovina de Munte" au fost finanţate proiecte pentru reabilitare, modernizare şi dotări pentru cămine culturale, amenajări de terenuri de sport, achiziţionarea de dotări pentru şcoli şi grădiniţe, amenajarea de pensiuni agroturistice, construcţia de centre de informare turistică, elaborare de materiale promoţionale pentru promovarea turistică, reabilitare şi construire de dispensare, modernizări de unităţi şcolare sau pentru înfiinţarea unui centru social de zi pentru persoane vârstnice. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiecte europene de peste 2,8 milioane de euro finanţate prin GAL "Bucovina de Munte".
 Vizualizări articol: 1766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiecte europene de peste 2,8 milioane de euro finanţate prin GAL "Bucovina de Munte"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei