Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 nov 2015 - Anul XX, nr. 260 (6072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Florin HAIDAMAC

Florin HAIDAMAC


Nu vă mai condamnaţi, idioţilor, copiii!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

- Sunteți de acord ca vaccinarea să fie obligatorie?

- Nu!

- De ce?

- Pentru că vaccinurile sunt produse de firme care vor doar să câștige!

Superb, nu? Ăsta e gradul de educație al majorității. Asta înțeleg cetățenii ăștia cică europeni. Pentru retardații de genul celor de mai sus am o întrebare: mâncarea pe care o îngurgitaţi zilnic e produsă de firme care nu vor să câștige nimic, nu? Ca să vezi ce chestie. Tot ce e pe bani e nociv, aşa e?

Vreți un adevăr dureros? Vi-l spun, că eu nu mă tem de cuvinte. Prostia e trăsătura definitorie a societății actuale. Simulacrul de școală care cică dezvoltă eul elevului, programa aberantă, manualele de toată jena, slaba pregătire a unor dascăli, educația precară în cei 7 ani de acasă, lipsa informării corecte, neîncrederea în instituțiile statului și multe altele duc la cultivarea unui nivel de ignoranţă și superstiție jenant pentru epoca în care trăim.

Pentru toți deştepţii ăștia care nu știu cum îi cheamă cu buletinul în mână, pentru toate mamele emancipate și 'informate', pentru toți săracii cu duhul care nu știu să treacă strada dar își dau cu părerea despre medicină, am un îndemn: Nu mai distrugeți viitorul copiilor voștri! Vaccinarea previne apariția bolilor. Copiii nu fac autism sau cancer de la vaccin. Astea au alte cauze. Înainte de a acuza medicii, gândiţi-vă cum ați avut voi grijă de copiii voștri din momentul concepției și vedeți dacă nu cumva aţi greșit pe undeva. Gândiţi-vă ce tare genetice aveţi în familie. Nu există studii avizate de OMS care să ateste vreo legătură între vaccinuri și boli grave. Ce citiți voi pe net sunt aberații. Nu puteți contrazice specialiști și profesioniști în domeniul ăsta. Vaccinez de 14 ani copiii. Nu am observat vreo reacție adversă pe termen lung. O doză de vaccin în plus e benefică, una în minus e devastatoare. Să țineți minte astea înainte de a fi la modă și a refuza vaccinările.

O să vrea copilul să emigreze în America sau în Australia, de bine ce îi e pe aici. Şi-i vor cere ăia aviz de vaccinări. Şi el nu are, că a fost mă-sa deşteaptă. Şi uite aşa îi închideţi ușa pentru o viaţă mai bună. Sau o să facă o hepatită B, care poate dezvolta un cancer hepatic. Atunci când copilul va fi pe patul secției de oncologie, să te uiți tu, mamă proastă, în ochii lui și să-i spui că tu ești de vină pentru asta. Că, nah, te-ai informat la coafor că vaccinurile nu sunt bune. Şi să plătești cu libertatea ta faptul că ţi-ai condamnat copilul la boală sau chiar la moarte.

În probleme din astea, nu poporul este cel care trebuie să decidă. Că nu are pregătire de specialitate, ca să ia o decizie în cunoştinţă de cauză. Poporul trebuie obligat să se vaccineze, nu întrebat. Vă pregătește statul o lege care o să vă oblige. Bine vă face. Că doar aşa știți să faceți lucrurile corecte. Forțați.

Când deschizi ușa unui cabinet medical accepți din start că medicul știe mai multe ca tine. Că asta face el. Învață zilnic. Nu stă ca tine pe facebook și citește aberații despre cum iubirea învinge gonoreea sau ce a mai cugetat nu știu ce popă. Nu accepți asta, stai acasă. E simplu.  E ca și cum ai merge la spital și ai refuza tratamentul. Pentru ce te mai duci?

La moda asta a voastră de a refuza vaccinarea există un răspuns. Anume acela că tot mai mulţi medici refuză înscrierea pe liste a familiilor care refuză vaccinarea. Că nu vrem să fim părtași la schilodirea viitorului copiilor voștri. Trăiți în triburi, după reguli de ev mediu, dacă asta vă doriți și atât vă duce capul. Pe mine nu mă amestecați în aşa-numita voastră viaţă.

Să vă fie clar: medicii bine pregătiți nu dau doi bani pe părerile pacienţilor. La piloții de avioane de ce nu mergeți să le spuneţi cum să decoleze? Rămâneți naibii la ce credeți că știți: fotbal, cratiță și facebook. Valabil pentru ambele sexe. De restul ne ocupăm noi, cei care avem toată competenţa și tot dreptul să vă spunem: Vaccinați dracului copiii, înainte de a fi prea târziu! 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu vă mai condamnaţi, idioţilor, copiii!.
 Vizualizări articol: 11149 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.23/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 48 voturi
Nu vă mai condamnaţi, idioţilor, copiii!3.2548

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 9 nov 2015, 12:47:22
Teoriile conspirationiste majoritatea le ia de pe fesbuc. tare ni-i draga sheruiala , mai ales celor diasporezi care stim tot ce misca in tara si ne simtim asa de romani cand se mai intampla cate o tragedie si " suntem si noi acolo" Nu ?

======

In Inglezia nu am auzit sa nu te primeasca la scoala , la job sau la rand la posta fara vaccin . E recomandat dar nu obligatoriu , unii aleg sa nu il faca , treaba lor .
======
Eu as fi vrut sa -i fac copchilului si vaccinul impotriva varicelei ca s-a chinuit tare mult . Si nici nu am indraznit sa-i aduc in tara pana nu le-am facut vaccinul bcg , care oricum aici nu e in schema si nici obligatoriu dar e gratui pentru cei care calatoresc in Europa de Est , Asia , Africa.

=====
Si stiu ca s-a mai facut mare tam-tam cu conpiratia din spatele medicamentelor pentru gripa porcina dar mie Tamiflu mi-a salvat copilul de la mare suferinta . I l-am administrat in prima zi simptomatica si nu a avut decat inca o zi ferbra aceea groaznica . Unde mai pun ca nici la spital nu am mers.
====
So , mai usor cu pianul pe scaaari.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei