Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 nov 2015 - Anul XX, nr. 260 (6072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   42 imagini |   ø fişiere video

Muzică, dans, umor

Elevii Liceului cu Program Sportiv şi-au ales cei mai frumoşi şi talentaţi boboci

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Suceava şi-au desemnat joi, 5 noiembrie, cei mai frumoşi boboci, într-un spectacol bine structurat, din care nu au lipsit muzica, dansul şi umorul. „Sportivii au talent” a fost tema aleasă de elevii suceveni, care, dovedind spirit de echipă şi fair-play, au reuşit să prezinte cele mai reuşite momente artistice pe scena Dom Polski, în aplauzele unui public numeros. Balul Bobocilor i-a avut ca prezentatori pe elevii Sebastian Vicol şi Mădălin Ciubotariu, care au avut misiunea de a prezenta cele nouă perechi de boboci, momentele artistice din spectacol, dar şi de a menţine atmosfera în sala de spectacol, încurajând publicul să aplaude. Balul a debutat cu evoluţia trupei Joc a Liceului cu Program Sportiv, prof. îndrumător Camelia Croitor, care a dansat jive, un dans foarte ritmat, săltăreţ, trupă care pe parcursul serii a revenit pe scenă şi cu alte tipuri de dans precum dans ţigănesc, dans stilizat („Asară ţ-am luat basma”).

Bobocii de clasa a IX-a şi-au făcut prezenţa pe scenă, în faţa juriului şi a susţinătorilor din sală, pe single-ul „Wrapped Up”, compus de artistul britanic Olly Murs. Ei au purtat ţinute sportive, “accesorizate” cu câte o minge de baschet, o rachetă de tenis, un fluier, cartonaşe şi steaguri de arbitru, pampoane etc. Programul a continuat cu „Hora din Moldova”, interpretată de eleva Cosmina Chichiriţă, care după ce a ridicat o parte a publicului în picioare, entuziasmat de vocea şi carisma tinerei, a revenit pe la jumătatea programului cu a doua piesă, „Asta e Cosmina nostră”, în aplauzele colegilor, semn că muzica populară prinde şi la publicul tânăr.

 

Proba de aptitudini

În programul spectacolului organizat de LPS au fost inserate mai multe scenete, precum „OMG Bunico!” (Bianca Olaru, clasa a X-a E, şi Raluca Niculai, clasa a XI-a E), „Nebun cu nervii” (Gabriel Acălinei, clasa a XII-a C, prof. îndrumător Silvia Toma), „Costică, dormi?” (interpreţi: Lavinia Rusu şi Florin Zimbru, clasa a XII-a C, prof. îndrumător Silvia Toma), „Bibliotecarul” (Alexandru Movileanu şi Răzvan Nistor, clasa a XII-a C, prof. îndrumător Silvia Toma), „Fabula” (Gabriel Rebenciuc, Ştefan Chindriş, Ionuţ Uriciuc, Paul Parasteac, Alex Hreniuc, clasa a XII-a G, şi Loredana Onesim, clasa a XII-a E). Publicul a „gustat” momentele umoristice, apreciind efortul „artiştilor” de a intra în pielea mai multor personaje, sportivii dovedind că au şi talent actoricesc.

Bobocii au ales pentru proba de aptitudini să danseze vals, dans contemporan, belly dance, pantomimă, tutting (dans al mâinilor), să facă teatru („Aspirina şi piramidonul”, prof. îndrumător Anelia Vasiliu), să prezinte un monolog sau să cânte hip-hop, fiecare având libertatea de a face ceea ce-l pune mai bine în valoare, pentru a impresiona juriul. Cea mai spectaculoasă prezentare a perechilor de boboci de la LPS a fost proba „ţinutelor de seară”. Băieţii le-au oferit fetelor câte un trandafir, iar prezentatorii i-au provocat pe toţi bobocii la o probă de cultură generală, cu întrebări din domeniul sportiv. Elevii s-au descurcat bine şi la această probă, chiar dacă uneori cu ajutorul publicului, care le-a suflat răspunsul corect. Până la urmă, emoţiile primei prezenţe pe o scenă, în faţa a sute de spectatori, poate să îi facă pe boboci să „uite”, chiar să greşească. Important este că toţi bobocii au muncit mult pentru a se prezenta cât mai bine pe scenă, alături de organizatori, de elevii din clasele a XII-a şi diriginţii acestor clase.

 

Invitaţi surpriză

Programul artistic organizat de LPS la Balul Bobocilor a fost completat de eleva Georgiana Boştiog, care a interpretat (voce şi chitară) piesele „Jolene” (Dolly Parton) şi „A fost odată...” (Mihai Mărgineanu), de Berta Bănică, din clasa a IX-a F, care a interpretat piesa „All of me” (John Legend), Silvia Nastasi, din clasa a XI-a E, cu piesa „Je veux” (Zaz), folclorul fiind reprezentat de Iulian Honceriu, clasa a XI-a D, care a interpretat piesa „Constantine, Constantine!”, Iliuţă Bujorean, clasa a XII-a G, (trompetă).

Una dintre surprizele serii a fost prezenţa interpretului sucevean de muzică populară Alexandru Recolciuc, care a interpretat piesele „Dragu-mi-i la veselie”, „Of, măi dor” şi „Cântă cucu-n Bucovina”, timp în care publicul nu numai că s-a ridicat în picioare, s-a prins în horă, dar a şi cântat refrenul pieselor, împreună cu invitatul. O altă surpriză a serii a fost prezenţa invitaţilor de la Clubul de dans „Bucovina Dance Studio” din Suceava. Primul moment artistic a fost prezentat de copiii Tudor Marian Toma şi Alesia Antonia Bucătaru, care au interpretat jive.

Ei au fost urmaţi de Andrei Palamariu şi Anca Dumitrean, doi tineri excepţionali, talentaţi, plini de graţie şi profesionalism în ceea ce fac, care au făcut o figură frumoasă la „Românii au talent”, dar care au prezentat un moment deosebit de dans sportiv şi la spectacolul „Sportivii au talent”. Publicul i-a aplaudat frenetic, fiind mândri că Suceava are tineri talentaţi care ne pot reprezenta cu brio la orice concurs important. „Sport Urban” a fost un alt moment artistic pregătit de sportivi (Teodor Andronache, clasa a XII-a E, Bogdan Sefciuc, clasa a XI-a B), care prin mişcări rapide, complexe, forţă şi viteză au creat o atmosferă pe placul colegiilor din sală. Alex Caba şi Alex Costeniuc, din clasa a XII-a E, au interpretat hip-hop şi beatbox („Cel mai tare bal / Cea mai tare echipă”) iar, la final, în timp ce juriul s-a retras pentru a delibera, profesorul Tudorel Acsinte şi formaţia Simbol au susţinut un mic recital cu muzică uşoară şi populară.

 

Bobocii câştigători de la LPS

Cele nouă perechi de boboci care s-au întrecut pentru titlurile de Miss şi Mister Boboc, Miss şi Mister Popularitate, Miss şi Mister Talent au fost: Aura Ferar şi Andrei Reguş; Ana Maria Ieşan şi Bogdan Popa; Sabina Antonesei şi Tiberiu Pintea; Elena Denisa Iliescu şi Alexandru Florescu; Elena Adriana Dumitriu şi Remus George Harbuz; Corina Murariu şi Eugen Andrei Grigorean; Georgiana-Andreea Dugan şi Alexandru Ioan Radeş; Sabina Valentina Onofrei şi Alin Scutariu; Diana Georgiana Naherniac şi Traian Alexandru Donisan. Profesorii organizatori au fost Mihaela Cîmpanu, Aniela Vasiliu, Silvia Toma, Tudorel Acsinte, Adrian Gavriliuc, Lidia Stărică, Emanuela Pavăl.

La final, juriul a decis: Miss şi Mister Boboc au fost desemnaţi elevii Diana Georgiana Naherniac şi Traian Alexandru Donisan; Miss şi Mister Popularitate: Ana Maria Ieşan şi Bogdan Popa, Miss Talent: Sabina Antonesei; Mister Talent: Eugen Andrei Grigorean. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii Liceului cu Program Sportiv şi-au ales cei mai frumoşi şi talentaţi boboci.
 Vizualizări articol: 4978 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Elevii Liceului cu Program Sportiv şi-au ales cei mai frumoşi şi talentaţi boboci3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei