TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
 
joi, 5 nov 2015 - Anul XX, nr. 258 (6070)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9265 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,0491 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Shopping City Suceava
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Concurs

Festivalul toamnei, la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La finele săptămânii trecute, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava a găzduit Festivalul toamnei, o sărbătoare a belşugului şi a bogăţiilor toamnei.  Activitatea, concepută sub forma unui concurs cu mai multe categorii a reușit să mobilizeze elevi din majoritatea claselor din cadrul colegiului sucevean, coordonați de diriginții lor. Elevii şi-au dat concursul în cadrul categoriilor: artă plastică (desene, colaje, decorațiuni, sculptură în bostan), mâncare crudă sau gătită şi modă (costume din materiale reciclabile). Proiectul a reprezentat o manifestare interdisciplinară, reunind elemente din ecologie, limba engleză, industrie alimentară, precum și cultura și tradițiile românești. Toate creațiile elevilor au fost evaluate de un juriu format din şase profesori și două eleve, iar premianții au primit diplome și premii provenind din sponsorizări și donații din partea profesorilor școlii.

Potrivit organizatorilor, prof. Monica Lepcaliuc, Violeta Iacentiuc, Corina Stamatin, Dănuța Doroftei, Narcisa Buhu și Melania Radu, ideea acestei iniţiative a pornit de la înţelegerea unui adevăr de necombătut: „Pregătirea unui festival este un excelent prilej de a pune în valoare imaginația și creativitatea fiecăruia. Astfel, atât elevii, cât și profesorii pot petrece împreună timp de calitate, consolidând relația profesor-elev într-un cadru non-formal”.

O parte dintre elevii liceului au oferit și un minispectacol pentru cei peste 150 de elevi și profesori prezenți la festival. Elevii și-au apreciat și aclamat colegii talentați, încurajându-i mereu și acompaniindu-i pe ritmurile alese.

„Aflat la prima ediție, Festivalul toamnei a avut un real succes și răsunet în școală și ne așteptăm ca la ediția din anul următor să avem și mai mulți participanți. Obiectivele principale ale activității vizează cultivarea spiritului de colaborare și fairplay, încurajarea afirmării inteligențelor multiple, precum și dezvoltarea gândirii creative și potențarea imaginației elevilor noștri”, ne-a declarat directorul colegiului, prof. Tatiana Hladiuc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul toamnei, la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară.
 Vizualizări articol: 1096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Festivalul toamnei, la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară5.051

Facos Suceava
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Budinca ” 9 linguri” Deși pare o prăjitură obișnuită cu mere și foi, acest desert este atipic și nu necesită nici pregătirea în casă și nici cumpărarea foilor, ci doar alternarea ingredientelor în tavă. Mai este cunoscut sub denumirile de ”prăjitura... Citeşte