Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 nov 2015 - Anul XX, nr. 258 (6070)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Moarte groaznică

Contabilul Primăriei Drăgoieşti, sfârtecat sub roţile unui tren

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Scene de groază s-au petrecut, aseară, pe calea ferată care leagă Suceava de Adeal, în zona Lucăceşti - Drăgoieşti, unde un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost sfârtecat sub roţile unui tren de călători. Mecanicul locomotivei trenului IR 1765 Iaşi-Timişoara Nord a anunţat, în jurul orei 17.45, că a surprins un bărbat care a apărut brusc pe calea ferată, într-o zonă în care garnitura avea viteză şi nu a mai fost nimic de făcut. După ce au demarat verificări poliţiştii au stabilit că bărbatul mort se numeşte Gheorghe Bondar şi este contabilul Primăriei Drăgoieşti. Nu departe de calea ferată a fost găsit autoturismul Opel cu care se deplasa bărbatul. Toate indiciile de anchetă arată că bărbatul a oprit autoturismul şi a coborât, îndreptându-se spre calea ferată.  
Vestea morţii lui Gheorghe Bondar a căzut ca un trăsnet pentru cei care l-au cunoscut. 
Primarul comunei Drăgoieşti, Vasile Petroaie, era aseară în stare de şoc: "Tot ce ştiu este că a plecat dimineaţă spre serviciu, dar nu a mai ajuns la primărie. Cei din familie l-au căutat, nu ştiau unde se află. Era un coleg extraordinar, un om care a profesat o viaţă, lucra de 25 de ani la primărie, era un contabil cu mare experienţă, profesase în această meserie toată viaţa". 
Primarul a precizat că bărbatul se simţea obosit în ultima perioadă şi acuza probleme de sănătate, fără însă ca lucrurile să pară extrem de grave, pentru a duce la un gest extrem.
Bărbatul în vârstă de 59 de ani era căsătorit şi avea o fată. Soţia sa a fost cea care a confirmat, aseară, la locul tragediei, că bărbatul sfârtecat de tren este soţul său. 

Poliţiştii continuau ancheta, aseară, pentru a stabili împrejurările exacte în care a survenit decesul.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contabilul Primăriei Drăgoieşti, sfârtecat sub roţile unui tren.
 Vizualizări articol: 6798 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Contabilul Primăriei Drăgoieşti, sfârtecat sub roţile unui tren0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Budinca ” 9 linguri” Deși pare o prăjitură obișnuită cu mere și foi, acest desert este atipic și nu necesită nici pregătirea în casă și nici cumpărarea foilor, ci doar alternarea ingredientelor în tavă. Mai este cunoscut sub denumirile de ”prăjitura... Citeşte