Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 nov 2015 - Anul XX, nr. 258 (6070)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură

Efectuarea unui studiu de trafic, necesară înainte de impunerea unor modificări de circulaţie pe Calea Unirii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Măsurile de fluidizare a traficului rutier de pe Calea Unirii, cerute de viceprimarii Lucian Harşovschi şi Ovidiu Doroftei, printr-un proiect de hotărâre de Consiliu Local care nu a întrunit suficiente voturi pentru a fi adoptat, nu vor fi puse în aplicare decât dacă se vor regăsi ca propuneri într-un studiu de circulaţie făcut de specialişti.

„Când s-a discutat acel proiect în Consiliul Local, am promis că voi veni cu o propunere de realizare a unui studiu de circulaţie pentru fluidizarea traficului rutier pe Calea Unirii, de la podul peste râul Suceava până la calea ferată de la Burdujeni. L-am înregistrat deja la secretariatul CL în cursul zilei de luni”, a anunţat primarul Ion Lungu.

Măsuri concrete de fluidizare a traficului vor fi luate imediat după ce va fi elaborată documentaţia tehnică, care va fi pusă la dispoziţia Poliţiei Rutiere, dacă aleşii locali vor aproba punerea în practică a concluziilor specialiştilor.

„Aşa mi se pare corect. Nu vreau să politizăm lucrurile, nu putem noi, din proprie iniţiativă, să schimbăm lucrurile – închidem la stânga, obligatoriu la dreapta, mutăm semaforul, etc. Cred că întâi trebuie să fie făcut un studiu de trafic, de profesionişti, iar în baza acestuia să ajungem la o concluzie. Nu sunt de acord cu aceste modificări făcute după ureche, cum s-au mai făcut în acest an la semafoare”, a adăugat Lungu, care consideră că o decizie greşită ar putea avea efecte regretabile.

Proiectul de hotărâre iniţiat de primar va fi supus spre aprobare Consiliului Local în şedinţa ordinară de luna aceasta, ori într-una extraordinară, dacă va fi cazul să fie convocată vreuna.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Efectuarea unui studiu de trafic, necesară înainte de impunerea unor modificări de circulaţie pe Calea Unirii.
 Vizualizări articol: 2229 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Efectuarea unui studiu de trafic, necesară înainte de impunerea unor modificări de circulaţie pe Calea Unirii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Budinca ” 9 linguri” Deși pare o prăjitură obișnuită cu mere și foi, acest desert este atipic și nu necesită nici pregătirea în casă și nici cumpărarea foilor, ci doar alternarea ingredientelor în tavă. Mai este cunoscut sub denumirile de ”prăjitura... Citeşte