Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 nov 2015 - Anul XX, nr. 258 (6070)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Ioan Balan: Primarul Ion Lungu nu poate coordona verificarea cluburilor pentru că se află într-o profundă incompatibilitate morală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan, consideră că primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, nu poate coordona activitatea de verificare a legalităţii funcţionării cluburilor sucevene, pe motiv că se află într-o „profundă incompatibilitate morală”. Declaraţia lui Ioan Balan a fost făcută după ce, duminică, primarul Ion Lungu anunţa că inspectorii Primăriei Suceava, Poliţia Locală şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava vor verifica dacă barurile, discotecile şi spaţiile în care se organizează evenimente respectă normele de siguranţă în caz de incendiu.

„Am văzut în aceste zile, pe lângă dezbaterile legate de Planul Urbanistic General, nevoia de a verifica condiţiile în care funcţionează anumite cluburi din Suceava. Personal consider că primarul Ion Lungu nu poate coordona această activitate, fiind într-o profundă incompatibilitate morală”, a spus liderul liberalilor suceveni. Ioan Balan a adăugat că aceste verificări ar trebui efectuate de o echipă condusă de specialişti ai ISU Suceava, din care să facă parte şi reprezentanţi ai primăriei.

Balan a ţinut să precizeze că primarul Ion Lungu ar trebui să fie „extrem de preocupat” de siguranţa comercianţilor care îşi desfăşoară activitatea în Bazarul Sucevei, precum şi a celor care vin să cumpere de la aceştia şi care în zilele de sărbătoare sunt într-un număr foarte mare. „Ceea ce ne preocupă pe noi şi pe consilierii locali ai PNL Suceava este siguranţa cetăţenilor care îşi desfăşoară activitatea în Bazar sau care merg acolo la cumpărături. Ştim că şi în Bazar a avut loc un incendiu puternic şi, din fericire, dacă se poate spune aşa, acesta a avut loc noaptea şi nu s-au înregistrat victime”, a afirmat preşedintele PNL Suceava. El a amintit că primarul Ion Lungu anunţa că în Bazar s-au investit trei milioane de euro, considerând că această sumă este mare pentru municipalitate, dar mică pentru nevoile reale de lucrări din Bazar. „Din aceşti bani nu s-a realizat nimic din punctul de vedere al asigurării căilor de acces sau tot ce era necesar pentru creşterea gradului de siguranţă din acest centru comercial. Şi cred că lucrul acesta ar trebui să reprezinte în mod special o preocupare pentru conducerea Primăriei Suceava, şi anume siguranţa oamenilor din Bazar”, a subliniat Ioan Balan.

Pe de altă parte, liderul PNL Suceava a tras un semnal de alarmă cu privire la faptul că primăria nu va asigura anul acesta sumele pe care trebuie să le aloce în cadrul proiectului de modernizare şi extindere a Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean Suceava. Ioan Balan a spus că Primăria Suceava a prins în buget alocarea unei sume de bani pentru această investiţie, însă se preconizează că aceşti bani nu vor fi repartizaţi spitalului anul acesta pe motiv că nu sunt fonduri la bugetul local. Balan a subliniat că alocarea acestor fonduri este extrem de importantă deoarece „este o necesitate de grad zero” respectarea termenului de finalizare a lucrărilor de extindere a Unităţii de Primire a Urgenţelor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan: Primarul Ion Lungu nu poate coordona verificarea cluburilor pentru că se află într-o profundă incompatibilitate morală.
 Vizualizări articol: 3035 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Ioan Balan: Primarul Ion Lungu nu poate coordona verificarea cluburilor pentru că se află într-o profundă incompatibilitate morală4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Adevar grait trimis de
( 5 nov 2015, 14:09:50
cu 4 restaurante si cluburi si inca vro 2 penisiuni adevar grait , dar D-na DNA Doarme, OARE PT CIT TIMP?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Budinca ” 9 linguri” Deși pare o prăjitură obișnuită cu mere și foi, acest desert este atipic și nu necesită nici pregătirea în casă și nici cumpărarea foilor, ci doar alternarea ingredientelor în tavă. Mai este cunoscut sub denumirile de ”prăjitura... Citeşte