Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 nov 2015 - Anul XX, nr. 256 (6068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Un tânăr de 27 de ani, strivit sub un mal de pământ, într-o lutărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din cătunul de romi Mironu, comuna Valea Moldovei, a murit, ieri, sub un mal de pământ care s-a prăbuşit peste el. Accidentul s-a petrecut în timp ce tânărul se pregătea să încarce într-o căruţă lut pe care urma să îl folosească la o construcţie.

Din ancheta efectuată de poliţişti rezultă că ieri, în jurul orei 10.30, Ilie Iosif Ţucă s-a deplasat cu o căruţă, însoţit de fratele şi de cumnata sa, în extravilanul satului Mironu, în zona denumită „La Blehuţ”, pentru a încărca şi transporta la domiciliu pământ argilos. 

Cei doi martori oculari au relatat că la puţin timp după ce Ilie Iosif Ţucă a luat o lopată şi a început să sape, o bucată de mal s-a dislocat şi a căzut peste el. S-a stabilit ulterior că a fost vorba de aproximativ 6 mc de pământ.

Fratele şi cumnata l-au scos pe tânăr de sub pământ, iar în scurt timp la faţa locului au sosit două echipaje SMURD şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă.

Personalul medical a încercat manevre de resuscitare, însă acestea nu au avut nici un efect, bărbatul fiind declarat decedat.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, astăzi urmând a primi şi concluziile medico-legale, în urma autopsiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr de 27 de ani, strivit sub un mal de pământ, într-o lutărie.
 Vizualizări articol: 1685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr de 27 de ani, strivit sub un mal de pământ, într-o lutărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ouă cu sos de iaurt O astfel de gustare rapidă poate fi pregătită chiar și într-o cameră de cămin sau, de ce nu, acolo unde ne aflăm în vacanță, pentru că necesită ingrediente puține, efort aproape deloc, iar rezultatul este delicios.Avem nevoie de:6 ouă... Citeşte