Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 nov 2015 - Anul XX, nr. 256 (6068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

UPDATE: Greva de la Finanţele sucevene a încetat. Salariaţii s-au întors la muncă

Marţi, 3 Noiembrie 2015 (11:56:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

UPDATE: Activitatea Finanţelor şi Trezoreriei Suceava a fost reluată marţi, în jurul orei 11:30. Gheorghiţă Tudoscă, liderul sindicatului SedLex din cadrul Administraţiei Finanţelor Publice Suceava, a declarat că protestul a fost oprit pentru ziua de marţi, însă poate fi reluat în oricare dintre zilele următoare.

 

Activitatea Administraţiei Finanţelor Publice şi Trezoreriei Suceava este oprită în totalitate în cursul zilei de marţi, 3 noiembrie, după ce angajaţii instituţiei au ieşit în stradă încă de la începutul programului, nemulţumiţi de o Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului României. Peste 200 de salariaţi ai Finanţelor sucevene participă marţi, de la ora 8:00, la o grevă spontană, acţiuni de protest similare având loc în majoritatea judeţelor din ţară.Liderul sindicatului SedLex din cadrul Administraţiei Finanţelor Publice Suceava, Gheorghiţă Tudoscă, a declarat că salariaţii sunt nemulţumiţi de faptul că Executivul a aprobat o Ordonanţă de Urgenţă care a fost publicată vineri în Monitorul Oficial, prin care au fost majorate doar salariile angajaţilor din aparatul central al Ministerului de Finanţe şi Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Direcţiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili, Agenţiei Naţionale de Achiziţii Publice şi Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală. Gheorghiţă Tudoscă a precizat că toţi aceştia vor beneficia de o majorare salarială de circa 62% începând cu data de 1 noiembrie 2015. El a adăugat că de această majorare salarială nu beneficiază salariaţii din administraţiile judeţene ale finanţelor, direcţiile regionale ale finanţelor şi administraţiile sectoarelor din Bucureşti. „Este o ordonanţă discriminatorie atât timp cât noi facem aceleaşi lucruri pe care le fac şi ei, poate chiar mai mult. Probabil ei nu ştiu cum se munceşte la administraţia financiară, cât se munceşte şi cât se stă peste program", a spus liderul de sindicat.Gheorghiţă Tudoscă a declarat că protestul va continua până când salariaţii vor primi un răspuns clar de la conducerea ANAF şi a Ministerului de Finanţe cu privire la motivele pentru care au fost excluşi din această ordonanţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UPDATE: Greva de la Finanţele sucevene a încetat. Salariaţii s-au întors la muncă.
 Vizualizări articol: 2776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
UPDATE: Greva de la Finanţele sucevene a încetat. Salariaţii s-au întors la muncă3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ouă cu sos de iaurt O astfel de gustare rapidă poate fi pregătită chiar și într-o cameră de cămin sau, de ce nu, acolo unde ne aflăm în vacanță, pentru că necesită ingrediente puține, efort aproape deloc, iar rezultatul este delicios.Avem nevoie de:6 ouă... Citeşte