Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 nov 2015 - Anul XX, nr. 256 (6068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După tragedia din Bucureşti

31 Motor's Pub din Suceava se închide pentru „reevaluarea situaţiei şi a avizelor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre cele mai cunoscute puburi din Suceava în care se organizează concerte rock, 31 Motor's Pub, a fost închis începând de ieri. Proprietarii pubului ne-au declarat că au luat această decizie după tragedia care a avut loc vineri seara în clubul Colectiv din Bucureşti, unde în urma incendiului izbucnit în această locaţie au murit 31 de persoane, iar alte 200 au fost rănite.

Proprietarul 31 Motor's Pub, Adrian Sîrbu, a spus ieri că a luat hotărârea de a închide momentan pubul „pentru reevaluarea situaţiei şi a avizelor”. Adrian Sîrbu a declarat că pubul va fi redeschis după ce se vor face toate lucrările necesare pentru siguranţa clienţilor şi a formaţiilor care concertează în această locaţie.

„O să redeschidem după o discuţie cu cei de la ISU Suceava. Nu vrem să riscăm. Să nu creadă lumea că am fugit. Suntem aici în continuare şi vrem să facem tot ceea ce trebuie pentru ca totul să fie în regulă pentru clienţii noştri”, a afirmat Adrian Sîrbu. El a subliniat că zilele acestea va solicita sprijinul unui specialist din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava pentru a veni în acest pub şi pentru a spune exact ce lucrări mai trebuie realizate pentru asigurarea siguranţei clienţilor şi a formaţiilor.

După tragedia de vineri seara din Bucureşti, concertele programate sâmbăta şi duminica trecută în 31 Motor's Pub au fost anulate, iar pe scena pe care au cântat până acum zeci de trupe rock din ţară şi străinătate a fost aprinsă o lumânare, în memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv.

Până la redeschiderea pubului, toate concertele programate pentru săptămânile viitoare au fost anulate. Pe scena acestui pub trebuiau să urce trupe precum Zob, şi chiar Goodbye to Gravity, trupă care ar fi trebui să concerteze la Suceava sâmbăta aceasta. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 31 Motor's Pub din Suceava se închide pentru „reevaluarea situaţiei şi a avizelor”.
 Vizualizări articol: 5035 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
31 Motor's Pub din Suceava se închide pentru „reevaluarea situaţiei şi a avizelor”4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Revendicarile grupurilor civice trimis de
( 3 nov 2015, 17:00:56
In aceasta seara in cadrul mitingului din Piata Universitatii organizat de o serie de grupuri civice s-a intocmit o lista de revendicari care ramane deschisa:
-"vrem anchetă rapidă, corectă şi transparentă în investigarea tragediei! Vrem să li se comunice cetățenilor rezultatul anchetei.
- Vrem demisii ACUM! Vrem demisia primarului sectorului 4, Cristian Popescu şi a vicepremierului Gabriel Oprea! Vrem demisia Ministrului Sănătății Nicolae Bănicioiu! Vrem demisia şefului Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.
- Vrem ca toate locaţiile din ţară care găzduiesc evenimente similare să fie verificate în regim de urgenţă pentru a se asigura că deţin infrastructură necesară în caz de incendiu. Vrem ca materialele fono-izolante care nu sunt ignifuge să fie interzise!
-Vrem minim 10% din PIB pentru sănătate, media europeană a finanţării pentru acest domeniu.
-Vrem să nu se mai închidă spitale ci să se construiască! Vrem ca personalul să fie bine remunerat şi instruit, atât medicii cât şi auxiliarii. Vrem demisii la vârful Ministerului Sănătăţii pentru amânarea dării în folosință la timp a Unităţii Moderne pentru arşi de la Spitalul Floreasca.
- Vrem introducerea în trunchiul şcolar obligatoriu, clasele I-XII, a Educaţiei comunitare, care să cuprindă instrucţie de prim ajutor, exerciții pentru situații de urgență (cutremure, incendii, inundații ), educație rutieră. şi de prevenirea incendiilor."
2.   Alte posibile revendicari trimis de
( 3 nov 2015, 17:09:49
-toate functiile importante din administratie si directorii deconcentrate sa fie numiti pe baza de concurs si nu politic
-presedintele,prim ministru,presedintii celor doua camere ale parlamentului sa fie destituiti daca sunt urmriti penal si dati in judecata pentru fapte de coruptie.
-– susținerea financiară a educației cu 6% din PIB.
– un nou Cod silvic, care să încurajeze cu adevărat protecția pădurilor și a mediului înconjurător, inclusiv prin confiscarea vehiculelor cu care se fură lemnul și prin mărirea pedepselor pentru furt de lemn.
– deciziile administrațiilor publice (primării, prefecturi) postate integral pe internet.
– cadastru național online complet, cu acces liber.
-desfiintarea pensiilor speciale
-chimbarea legislatiei in domeniul culturii, restructurarea Ministerului Culturii, a Caselor de Cultura si Centrelor de Conservare si Promovare a Culturii Traditionale din teritorii, astfel incat acestea sa fie in primul rand un sprijin pentru arta si cultura autohtona, pentru artistii creativi. Pentru ca acestia sa poata sustine spectacole in spatii decente. Vrem relaxarea impozitelor pentru organizarea spectacolelor si eliminarea aberatiilor de genul platilor unor taxe de autor chiar si atunci cand concertul unui artist cuprinde numai compozitii proprii. Numai asa artistii vor putea refuza spectacolele in spatii nesigure, prost amenajate si la discretia oricarui proprietar de club.
3.   Alte posibile revendicari trimis de
( 3 nov 2015, 17:14:01
-– redeschiderea dosarului Revolutiei si ale tuturor celorlalte mineriade
– desemnarea unui nou Avocat al Poporului cu avizul societatii civile si regandirea acestei institutii in vederea reducerii abuzurilor Guvernului/Parlamentului – sa fie ales direct cu ocazia alegerilor parlamentare/ ori din randul partidelor de opozitie / societatii civile; sa fie controlat de catre societatea civila, care are ar trebui sa aiba posibilitatea de a-l demite
– depolitizarea TVR-ului si a tuturor regiilor autonome si a intreprinderilor cu capital de stat
– abrogarea taxei TV daca se pastreaza politizarea TVR
– depolitizarea CNA
– angajarea de manageri privati in toate agentiile guvernamentale/ regiile autonome in baza unor concursuri de solutii transparente si in baza unor indicatori de performanta in baza carora sa fie evaluati / demisi automat
– impozitatea veniturilor bisericii, inclusiv pentru activitatile de turism-pelerinaj si vanzare de obiecte cu caracter religios
– confiscarea averilor tuturor celor condamnati pentru fapte de coruptie
- interzicerea fumatului in spatii publice, asa incat sa poata exista senzori de fum si siteme de avertizare si reactie rapida la posibile incendii.
-
4.   Monseniorul Robu trimis de
( 3 nov 2015, 17:20:08
Monseniorul Robu,Seful Bisericii Catolice din Romania s-a rugat în memoria victimelor incendiului din Colectiv in IN FATA CLUBULUI.
"Ar trebui să ne fie rușine, nouă tuturor, și Guvernelor și instituțiilor statului, și bisericilor, pentru că nu am schimbat ceva în țara noastră în 25 de ani și ne pare rău, trebuie să le cerem iertare celor care au murit și apoi să ne rugăm”, a spus Monseniorul Robu.
"Cred că nu am lucrat îndeajuns în acești 25 de ani, noi, bisericile, în modul nostru de a gândi, de a acționa, pentru că noi înghițim foarte ușor corupția, minciuna, șmecheria și toate acestea ni se par nimic, însă vedeți aceste circumstanțe pot fi criminale. Nimic nu se întâmplă din voința lui Dumnezeu doar, aici ceea ce s-a întâmplat a fost din vinovăția oamenilor. "
5.   Coruptia ucide trimis de
( 3 nov 2015, 17:39:50
Ambasadorul Americii in Romania Hans G. Klemm:
„Corupția e o amenințare constantă la adresa securității naționale a oricărei țări."
Noi stim de 25 de ani ca in aceasta tara blestemata se fura ca in codru.Tot ce misca.In locul lui Ceausescu au venit tot ei,vechii comunisti si securisti care au inceput sa practice capitalismul salbatic.Au furat tot ce se poate.Padurile,cladirile,bogatiile solului.Au distrus totul.Toata industria romaneasca,agricultura,sisteme de irigatii.Au distrus visele si sperantele oamenilor.Se estimeaza ca anual se sifoneaza din banul public 5 miliarde de euro.Pe toate caile posibile.Lucrari de investitii cu devizele umflate,comisioane babane,licitatii trucate,salarii si prime uriase pentru anumite companii de stat,tot felu de sporuri si premii pentru anumite companii de stat.Se fura banii din fondul de sanatate.Cei care se erijeaza in conducatorii tarii,parlamentari si guvernanti duc o viata de vis.Sunt putrezi de bogati,au o gramada de privilegii .
5.1  RE: Coruptia ucide trimis de
( 4 nov 2015, 09:02:11
Din pacate suntem condusi de o gasca de escroci, hoti, pomanagii si plagiatori. Asteptam ca profesorii universitari integri sa ceara deschis stoparea coruptiei la nivel de guvern, justitie, primarii, etc...
6.   Coruptia ucide trimis de
( 3 nov 2015, 17:46:51
Dar iata ca a aparut si urmatoarea faza a coruptiei.Dupa aducerea in stare de saracie a tarii(avem printre cele mai mici salarii si pensii din UE),dupa aducerea sistemului de sanatate si invatamant la cele mai de jos cote,dupa vinderea bogatiilor tarii la preturi de nimic,dupa ce ca am distrus CFR,dupa ce ca nu avem autostrazi si sosele performante,urmeaza faza finala.Oamenii incep sa moara.A murit motociclistul Gigina,desi el nu trebuia sa fie acolo si sa participe la acea misiune.Au murit 32 de oameni la clubul Colectiv.Ce se va intampla pe viitor???????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ouă cu sos de iaurt O astfel de gustare rapidă poate fi pregătită chiar și într-o cameră de cămin sau, de ce nu, acolo unde ne aflăm în vacanță, pentru că necesită ingrediente puține, efort aproape deloc, iar rezultatul este delicios.Avem nevoie de:6 ouă... Citeşte