Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 nov 2015 - Anul XX, nr. 256 (6068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Mari performeri şi mari farsori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În 2012, când Marian Drăgulescu se retrăgea din viaţa sportivă în semn de protest pentru că nişte imbecili îl consideraseră prea bătrân (avea, dacă nu greşesc, 32 de ani atunci) pentru a mai participa la Olimpiada de la Londra, i-am regretat decizia, chiar dacă la Olimpiada precedentă, din 2008, îl înjurasem pentru niscai ratări. Cred că orice om întreg la cap a considerat gloriosul capitol Drăgulescu închis definitiv, exceptând săritura inventată de el şi care va rămâne, probabil etern, în istoria gimnasticii. Ei bine, iată că la distanţă de 3 ani, bătrânul Drăgulescu revine împotriva legilor sportului şi chiar ale firii, şi nu numai că obţine cea mai bună performanţă românească la Mondiale, dar se mai şi califică (deocamdată singurul gimnast român, cu tot cu fete!) la Olimpiada de la anul!!!... unde, nu-i aşa?, va fi doar cu 4 ani mai în vârstă decât atunci când era "prea bătrân". Iar ca bonus, mai inventează încă o săritură care-i va purta numele în tabelele de sărituri, asta ca să nu mai spunem şi că singurul care l-a depăşit, răpindu-i aurul, a efectuat în concurs tocmai... săritura Drăgulescu, prima, aia veche, că pe asta nouă încă nu o ştia nimeni. Nu cred că există cuvinte pentru a elogia cât se cuvine această uriaşă realizare a unui enorm sportiv, după părerea mea candidat unic la titlul de "sportivul român numărul 1 al anului 2015". O realizare cam de acelaşi calibru aparţine şi domnişoarei Radwanska, senzaţională câştigătoare a Mastersului, de la care aproape îşi luase adio după ce începuse cu două înfrângeri! N-am pierdut nici un meci de-al ei şi pot să spun că atâta ambiţie şi tenacitate n-am mai văzut decât, poate, la Drăgulescu. Prin comparaţie cu aceşti veritabili sportivi, vine un maimuţoi de la Steaua, care se crede chiar campioană, şi, după ce ne oferă încă o mostră de non-fotbal cum doar la ea şi la el mai văzusem, cam de vreo 3 luni încoace, meci de meci, zice: "Păi, şi Chelsea, şi Juventus merg tot foarte prost în campionatele lor"! Să mori tu, maimuţoiule!? Bă, fraiere, ăia şi când joacă foarte prost joacă fotbal, maimuţoiule! Nu bambilici, ba încă şi cu fiţe-n cap, ca voi. Asta-i, de fapt, deosebirea fundamentală dintre sportivi şi farsori: ăia trag şi fac, iar uneori, c-aşa-i în sport, mai şi pierd, ştilalţi doar zic. Bazaconii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mari performeri şi mari farsori.
 Vizualizări articol: 1514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Mari performeri şi mari farsori5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ouă cu sos de iaurt O astfel de gustare rapidă poate fi pregătită chiar și într-o cameră de cămin sau, de ce nu, acolo unde ne aflăm în vacanță, pentru că necesită ingrediente puține, efort aproape deloc, iar rezultatul este delicios.Avem nevoie de:6 ouă... Citeşte