Google
PALATUL ALEXANDER
PALATUL ALEXANDER
PALATUL ALEXANDER
 
marţi, 3 nov 2015 - Anul XX, nr. 256 (6068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,5333 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,1453 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   1 imagine |   ø fişiere video

Ouă cu sos de iaurt

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O astfel de gustare rapidă poate fi pregătită chiar și într-o cameră de cămin sau, de ce nu, acolo unde ne aflăm în vacanță, pentru că necesită ingrediente puține, efort aproape deloc, iar rezultatul este delicios.

Avem nevoie de:

6 ouă fierte tari, 400ml iaurt grecesc sau smântână cu conținut redus de smântână, o ceapă mică, 2 linguri de muștar, sare și piper după gust, opțional puțin mărar verde tocat

Preparare:

În paharul cu iaurt punem muștarul, sarea, piperul. În funcție de preferințe, ceapa poate fi tocată fin sau rasă prin răzătoarea cu ochiuri mici. Ceapa se adaugă în iaurt imediat și se amestecă. Dacă folosim mărar, îl tocăm fin, îl adăugăm și lăsăm amestecul acoperit să se macereze o oră la frigider sau la loc răcoros.

Chiar înainte de servire curățăm ouăle fierte și le tăiem în jumătăți. Turnăm sosul de iaurt pe farfuria în care vom servi preparatul și așezăm deasupra jumătățile de ou, cu gălbenușul în sus. Presărăm puțină sare și niște piper peste ouă și putem adăuga elemente de decor după preferință. Preparatul se servește imediat, preferabil alături de pâine prăjită.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ouă cu sos de iaurt.
 Vizualizări articol: 1550 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Ouă cu sos de iaurt5.053

Iulius Mall Suceava
Denis Shoes
ROMFOUR - Transport de persoane si colete
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ouă cu sos de iaurt O astfel de gustare rapidă poate fi pregătită chiar și într-o cameră de cămin sau, de ce nu, acolo unde ne aflăm în vacanță, pentru că necesită ingrediente puține, efort aproape deloc, iar rezultatul este delicios.Avem nevoie de:6 ouă... Citeşte