Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 nov 2015 - Anul XX, nr. 256 (6068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lipsă de interes

Cătălin Miron: „Pentru cei care conduc astăzi oraşul, rădăuţenii au ajuns doar o cantitate numerică”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Miron, candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi, face un apel la autorităţile locale pentru a stopa bătaia de joc la adresa locuitorilor oraşului. În acest sens, el a solicitat ca reprezentanţii firmelor care execută lucrări în oraş să se prezinte în faţa consilierilor locali pentru a da explicaţii despre dezastrul pe care l-au lăsat în urma lor.

„Ce se întâmplă astăzi în Rădăuţi nu este politică, nu este administraţie, nu este reconstrucţie, ci este bătaie de joc la adresa tuturor rădăuţenilor. Rădăuţenii sunt doar o cantitate numerică pentru cei ce ne conduc astăzi, de pe urma cărora obţin profituri uriaşe. Lăcomia lor este imensă, dar cel mai tare îi sperie teama că nu mai au timp să se căpătuiască”, este de părere Cătălin Miron.

Candidatul liberal nu înţelege de ce firma care a câştigat licitaţia pentru lucrările de apă şi canalizare nu a fost trasă la răspundere şi obligată să readucă străzile la starea iniţială, această lipsă de interes conducând la disconfort şi mizerie pentru rădăuţeni.

„Astăzi, camioanele de mare tonaj circulă prin centrul oraşului, ceea ce reprezintă o bătaie de joc  nemaiîntâlnită. Nu pot înţelege de ce firma Pfeiffer nu a readus străzile la starea iniţială, nu înţeleg de ce o firmă care a câştigat o licitaţie pentru a reface zece străzi încearcă să prostească un oraş întreg şi propune să refacă practic trei străzi, iar noi toţi trebuie să acceptăm cu bucurie acest lucru. Asta în condiţiile în care nu au respectat nici termenul de finalizare a lucrărilor, practic nu şi-au îndeplinit nici o obligaţie asumată”, a declarat Cătălin Miron.

Candidatul PNL pentru funcţia de primar în Rădăuţi crede că dacă autorităţile locale ar fi dat dovadă de mai multă fermitate, oraşul ar fi arătat cu totul şi cu totul altfel astăzi, când iarna bate la uşă.

„Nu pot înţelege de ce constructorul nu a fost sau de ce nu este invitat în şedinţele de Consiliu Local pentru a explica punctul său de vedere în faţa consilierilor, de ce a câştigat o licitaţie care avea nişte indicatori tehnici neconformi cu stasurile în vigoare şi de ce nu s-a căzut de comun acord pentru anularea acelei licitaţii. Ba, mai mult, au fost direct interesaţi să ofere preţuri mai mici decât cele stabilite în caietul de sarcini, cu toate că ştiau că aceste preţuri sunt nerealiste din punct de vedere economic. În numele cetăţenilor din Rădăuţi, insistăm să fie asfaltate toate cele zece străzi de la licitaţie. Trebuie să obligăm constructorul să facă acest lucru în cel mai scurt timp posibil, atât cât mai permit condiţiile atmosferice. A fost opţiunea voluntară a constructorului  de a câştiga licitaţia şi trebuie să-şi asume acest lucru. Consider că trebuie să dăm dovadă de fermitate, de responsabilitate şi să nu mai avem atitudini duplicitare”, a conchis Cătălin Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Miron: „Pentru cei care conduc astăzi oraşul, rădăuţenii au ajuns doar o cantitate numerică”.
 Vizualizări articol: 2468 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 6 voturi
Cătălin Miron: „Pentru cei care conduc astăzi oraşul, rădăuţenii au ajuns doar o cantitate numerică”2.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tupeu trimis de
( 3 nov 2015, 16:21:27
Pote sa spuna candidatul PNL ce doreste, ca daca va veni el, va fi exact la fel. Acest oras a ajuns sat fara caini, asta pornind inca de pe vremea matelotului cercetat,care a inceput distrugerea acestui oras. Drumuri ca dupa razboi, apa si distribuirea acesteia de cosmar, nici in filmele de groaza nu intalnesti asa ceva ( apa oprita, neagra, scumpa, angajati tupeisti, fara sa mai pui la socoteala directorul), sercicii comunale execrabile ( gunoi peste tot), asociatii de proprietari mana in mana cu Primaria si care-si bat joc de oamenii care stau la cozi sa le plateasca lor salariile, pt. ca au facut asociatii cu niste batrani care nici nu se descurca la calculator, masini parcate peste tot si care blocheaza circulatia, dar nevazute de politie, gropi peste tot si in parcarea pentru care iti solicita plata si in care iti rupi rotile, piata doar cu intermediari si rromi care cica sunt producatori si te jupuiesc la pret, etc. Nicio autoritate nu vede aceste mizerii din Radauti si nici pe imbogatitii de pe urma ignorantei cetatenilor. Poate cineva totusi, va vedea candva....
2.   Tupeu trimis de
( 3 nov 2015, 16:39:48
Pote sa spuna candidatul PNL ce doreste, ca daca va veni el, va fi exact la fel. Acest oras a ajuns sat fara caini, asta pornind inca de pe vremea matelotului cercetat,care a inceput distrugerea acestui oras. Drumuri ca dupa razboi, apa si distribuirea acesteia de cosmar, nici in filmele de groaza nu intalnesti asa ceva ( apa oprita, neagra, scumpa, angajati tupeisti, fara sa mai pui la socoteala directorul). Sercicii comunale execrabile ( gunoi peste tot), asociatii de proprietari mana in mana cu Primaria si care-si bat joc de oamenii care stau la cozi sa le plateasca lor salariile, pt. ca au facut asociatii cu niste batrani care nici nu se descurca la calculator, masini parcate peste tot si care blocheaza circulatia, dar nevazute de politie, gropi peste tot si in parcarea pentru care iti solicita plata si in care iti rupi rotile, piata doar cu intermediari si rromi care cica sunt producatori si te jupuiesc la pret, etc. Nicio autoritate nu vede aceste mizerii din Radauti si nici pe imbogatitii de pe urma ignorantei cetatenilor. Poate cineva totusi, va vedea candva....
3.   Romania-radauti-suceava-bucuresti-...aiurea trimis de
( 3 nov 2015, 19:46:37
OLAREAN, OLAREUS, MIRON, MIRONEUS...si altii, care au fost inaintea lor. Ce au facut...bun pentru acel oras. Nimic! Ce au facut pentru ei? Multe...
Nu este vina lor ca au ajuns mari premieri de oras. Vina este a oamenilor, a se citi prostime, care si-au exprimat dreptul constitutional de a vota. A vota in permanenta cu cel care da un rachiu, o galeata, un shlap... Apoi, in urma votului general exprimat, ei, alesii, isi fac averi si acareturi mari, iar noi ceilalti,pacaliti sau nu, ramanem la fel: prosti si ignoranti, ca si pana atunci.
Traiasca Romania!
Traiasca prostia!
SA MOARA CEI CARE INCA MAI 'GANDESTE'!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ouă cu sos de iaurt O astfel de gustare rapidă poate fi pregătită chiar și într-o cameră de cămin sau, de ce nu, acolo unde ne aflăm în vacanță, pentru că necesită ingrediente puține, efort aproape deloc, iar rezultatul este delicios.Avem nevoie de:6 ouă... Citeşte