Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 nov 2015 - Anul XX, nr. 255 (6067)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Control

Amenzi şi acţiuni preventive, la unităţi de cazare din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii suceveni au organizat, la finele săptămânii trecute, acţiuni de prevenire, dar şi de sancţionare la unităţi hoteliere de pe raza judeţului Suceava. Pe de o parte, poliţiştii de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Suceava au organizat mai multe activităţi de informare şi distribuire de materiale preventive în zone turistice de pe raza judeţului Suceava. Poliţiştii au împărţit afişe şi pliante cu recomandări preventive pe linia prevenirii tâlhăriilor şi a furturilor din auto şi genţi şi buzunare.

„Au fost distribuite peste 500 de materiale preventive, comercianţii aflaţi în zonele frecventate de turişti fiind, de asemenea, instruiţi cu privire la respectarea legislaţiei în domeniul actelor de comerţ”, a declarat subcomisarul Ionuţ Epureanu, coordonatorul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Suceava. 

Pe de altă parte, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, alături de comisari din cadrul  Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Suceava, au organizat un control al agenţilor economici din judeţul Suceava care desfăşoară activitate de primire turistică.

În cadrul acţiunii au fost verificate 25 de unităţi de cazare turistică.

Echipele de control au aplicat 22 de amenzi, în valoare de 16.800 lei. Printre altele, au fost aplicate 12 amenzi privind nereguli la legislaţia privind protecţia consumatorului şi 7 pentru acte de comerţ ilicit, în apropierea unităţilor de cazare.

Acţiunile au fost organizate în contextul apropierea perioadei sărbătorilor de iarnă, când mulţi turişti îşi petrec concediile în hoteluri de pe raza judeţului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi şi acţiuni preventive, la unităţi de cazare din Suceava.
 Vizualizări articol: 1948 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amenzi şi acţiuni preventive, la unităţi de cazare din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei