Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 nov 2015 - Anul XX, nr. 255 (6067)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Elevii suceveni şi-au desemnat liderii din Consiliul Judeţean al Elevilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul de Informatică „Spiru Haret” Suceava a găzduit săptămâna trecută şedinţa în cadrul căreia s-a ales noul for de conducere al Consiliului Judeţean al Elevilor (CJE) Suceava, pentru mandatul 2015-2016.

La întâlnire au participat profesori şi elevi, iar în urma exprimării votului secret, s-au desemnat noii reprezentanţi ai elevilor din judeţ. Pentru postul de preşedinte al Consiliului Judeţean al Elevilor Suceava a fost aleasă Ioana Mureş, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava.

Potrivit tinerei, misiunea Consiliului Judeţean al Elevilor este aceea de a ajuta elevii să îşi cunoască drepturile, de a le asigura un mediu de învăţare cât mai eficient şi de a-i învăţa ce înseamnă să te implici activ în viaţa comunităţii, lucru realizat prin implementarea a cât mai multor proiecte.

Spune că o recomandă pentru această funcţie, în primul rând, ambiţia şi perseverenţa.  „Cu o mare dorinţă de muncă şi cu multă energie, consider că voi putea realiza multe proiecte. Rolul funcţiei la care candidez este de a propune şi implementa diverse proiecte care să ajute la îmbunătăţirea şi dezvoltarea imaginii organizaţiei. De asemenea, consider că pot ajuta la dezvoltarea organizaţională a Consiliului Judeţean prin respectarea tuturor regulilor, prin o muncă în echipă eficientă şi prin multă dorinţă de ascensiune a organizaţiei”, subliniază Ioana.
Priorităţile pe care şi le propune în acest mandat sunt numeroase, dar cea mai importantă activitate este cea de implementare a unui proiect numit ”Aici nu se pune mâna”, prin care copiii de gimnaziu să înveţe ce înseamnă hărţuirea şi cum să se ferească de ea.

Vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean al Elevilor Suceava, pentru 2015-2016, au fost desemnaţi Ștefan Radu Dominte - Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” C. Moldovenesc, Ciprian Chiraş – Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, Oana Solonar – Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului şi Andreea Cnapic – Colegiul Tehnic Rădăuţi.

 Noul secretar al CJE Suceava este Raluca Maxim, iar avocatul elevului este Ciprian Ungureanu, ambii de la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava.

 

Un deceniu de activitate al CJE

Consiliul Judeţean al elevilor a împlinit în acest an un deceniu de activitate.

Inspectorul şcolar Tatiana Vântur a apreciat că „misiunea CJE este aceea de a reprezenta elevii în forurile decizionale şi de a asigura un mediu propice dezvoltării personale prin susţinerea voluntariatului şi acţiunilor axate pe nevoile şi interesele lor, menite să îi informeze, conştientizeze, motiveze şi responsabilizeze”.

A fost apreciată contribuţia fiecărei generaţii de lideri, fiind amintiţi toţi preşedinţii elevilor dintr-un deceniu de activitate: Alina Focşineanu – Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” Fălticeni, Vlad Posmangiu - Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava, Narcisa Anghel – Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, Bogdan Baciu – Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni, reprezentant pentru tineret al României la ONU, Adrian Lazarec – Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului, Tudor Găitan – Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava,Ciprian Ungureanu – Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii suceveni şi-au desemnat liderii din Consiliul Judeţean al Elevilor.
 Vizualizări articol: 1791 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Elevii suceveni şi-au desemnat liderii din Consiliul Judeţean al Elevilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei