Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 nov 2015 - Anul XX, nr. 255 (6067)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O singură persoană din judeţ se numără printre răniţii din incendiul izbucnit la clubul Colectiv

Luni, 2 Noiembrie 2015 (12:24:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O singură tânără din judeţul Suceava se numără printre persoanele rănite în incendiul care a izbucnit vineri seară la clubul bucureştean Colectiv, este vorba despre Andreea Popescu, o tânără din municipiul Rădăuţi, care în momentul de faţă se afla internată la unul din spitalele din Bucureşti unde au fost duşi răniţii. Anunţul a fost făcut luni de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, care iniţial declarase că pe lângă Andreea Popescu printre răniţi s-ar afla şi un tânăr din Câmpulung Moldovenesc, Marius Frătoaică. Ulterior, Nechifor a revenit cu o precizare, după discuţiile cu rudele tânărului dovedindu-se că acesta are domiciliul în Câmpulung Muscel.Nechifor a anunţat că va luat legătura cu familia tinerei din Rădăuţi pentru a vedea dacă are nevoie de un eventual sprijin.Preşedintele CJ Suceava a fost prezent luni dimineaţă la centrul de transfuzii din Suceava împreună cu directorul şi directorul medical al Spitalului Judeţean, Vasile Rîmbu, respectiv dr. Tiberius Brădăţan. Nechifor a prezentat că până în prezent şi-au anunţat intenţia de a dona sânge pentru răniţii de din incendiul de la Bucureşti cadre al ISU Suceava, IPJ Suceava, dar şi angajaţi ai CJ şi ai Spitalului Judeţean. Nechifor a făcut un apel către toţi cei care vor să doneze sânge să nu vină toţi odată, pentru că şi în zilele următoare va fi nevoie de sânge.În acelaşi timp, dr. Tiberius Brădăţan a anunţat că la Spitalul Suceava există medici specialişti care pot preleva grefe de piele de la eventualii donatori pentru persoanele arse în incendiu. La rândul său, Rîmbu a spus că în situaţia în care va fi nevoie, Spitalul Judeţean ar putea trimite la Bucureşti aparatură de specialitate, precum şi cadre medicale, cum ar fi medici de terapie intensivă şi asistente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O singură persoană din judeţ se numără printre răniţii din incendiul izbucnit la clubul Colectiv.
 Vizualizări articol: 7017 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
O singură persoană din judeţ se numără printre răniţii din incendiul izbucnit la clubul Colectiv3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rimbu trimite aparatura la Bucuresti.. trimis de
( 2 nov 2015, 12:45:52
In toata nenorocirea asta, chiar am ras la sfarsitul articolului......
Mai calicule...de unde dracu trimiti tu aparatura? Din p... ☭ , probabil, ca la Suceava aparatura e buna de trimis la muzeu... nu la Bucuresti!
La fel si cu specialistii...is plecati oamenii de mult, unde au vazut cu ochii, ce mai aveti aici...spagari nenorociti cu ochii numai dupa bani, fara umanism si compasiune ... Mi-e scarba de voi.
Daca se intampla asa ceva la Suceava, era vai si amar, si de voi, si de oamenii aia...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei