Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 nov 2015 - Anul XX, nr. 255 (6067)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Finala Cenușăreselor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cum?! Aga Radwanska a câștigat finala Turneului Campioanelor, ea, care pierduse primele două partide din grupă și era la două mingi de eliminare în acel nenorocit tie-break scăpat printre degete de Simona Halep, de la 5-1? Ei bine, da! Iar pentru a ajunge acolo, a trecut în semifinală de Garbine Muguruza, cea care ne arătase jocul viitorului în grupa cealaltă. Și mai înapoi, pe firul lucrurilor, Radwanska așteptase un destul de improbabil rezultat, victoria în două seturi a unei Maria Șarapova deja calificate, în fața italiencei Flavia Pennetta. Dar toate aceste împrejurări s-au înșirat cuminți unele după altele și iat-o pe Radwanska jucând cu trofeul pe masă. Dincolo, altă surpriză, aproape simetrică: Petra Kvitova, calificată din grupă tot cu victorie singulară, a reușit și ea să elimine jucătoarea cu trei succese în grupa cealaltă, adică Șarapova!

Așadar, o altă finală nescontată, la fel ca la ultimul turneu de Slam, cel american. Cu o asemenea oportunitate aproape unică în față, cele două jucătoare au arătat și emoție, au scos și loviturile alea bune din panoplie, și greșeli neforțate în exces, dar acestea n-au știrbit calitatea meciului, mai ales că totul a culminat cu suspansul setului decisiv. Aga s-a dus la 2-0, Petra a întors la 3-2, apoi a sprintat iarăși Aga pentru 6-3 și totodată pentru cea mai mare victorie a carierei. Felicitări pentru cea mai firavă dintre fetele prezente la Singapore, care a știut să facă și spectacol, să ne uimească cu inteligența jocului său și să-și țină firea în momentele de cumpănă, deși pentru asta ar trebui să-i mulțumească și Simonei (strecor aici și o erată, cea mai mare victorie a carierei pentru Simona a fost Indian Wells, nu Cincinatti).

Dar această duminică de 1 noiembrie ne-a mai oferit un eveniment de primă mână, după care iubitorii tenisului tânjeau de aproape doi ani. Desigur ați ghicit, este vorba de o nouă confruntare între Federer și Nadal, ea petrecându-se în finala turneului de la Basel. Nu putea fi altfel decât pasionant, și aici cu set decisiv, Federer fiind cel ales. Dar Nadal arată tot mai bine pe teren.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Finala Cenușăreselor.
 Vizualizări articol: 1205 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Finala Cenușăreselor4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei