Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 nov 2015 - Anul XX, nr. 255 (6067)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Manifestările culturale, artistice și sportive din Suceava din cele trei zile de doliu naţional, amânate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Evenimentele tragice petrecute în Bucureşti vineri noapte, când lansarea albumului trupei Goodby to Gravity s-a transformat într-un coşmar soldat cu 30 de morţi (n.r. conform informaţiilor de duminică după-amiază)şi aproximativ 200 de răniţi, după ce tavanul şi pereţii Clubului Colectiv, antifonaţi cu burete, s-au aprins de la artificii, au avut ecou şi la Suceava.

Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a anunţat că în tot judeţul trebuie aplicate şi respectate prevederile legale pentru zilele de doliu naţional.

„Ca urmare a tragediei din noaptea de 30 octombrie 2015,  în care 27de oameni au murit şi peste 150 au fost răniţi într-un incendiu devastator izbucnit într-un club din București, Guvernul României a declarat Doliu Național în zilele de 31.10.2015, 01.11.2015 și 02.11.2015”, a spus Constantin Harasim, care a solicitat tuturor primarilor unităților administrativ–teritoriale de la nivelul  județului, cât și responsabililor instituțiilor publice să se conformeze prevederilor legale (Legea 75/1994 ). În baza acestei hotărâri, sunt obligați să arboreze în bernă Drapelul României, iar toate manifestările culturale, artistice și sportive programate pentru zilele de doliu vor fi amânate.

„În aceste momente de profundă tristețe, prefectul județului Suceava își exprimă întreaga compasiune față de toți cei afectați și transmite sincere condoleanțe familiilor  îndoliate”, se precizează într-un comunicat al Prefecturii Suceava.

 

„Sucevenii au talent” şi „Gala Oamenii Timpului”, printre evenimentele amânate

Instituirea celor trei zile de doliu naţional, dar şi suferinţa provocată unui număr atât de mare de familii afectate de tragedia din Capitală, a dus la amânarea mai multor evenimente din Suceava.

Printre manifestările de interes public care trebuiau să aibă loc, dar vor fi reprogramate, se numără finala concursului „Sucevenii au talent” şi decernarea premiilor „Gala Oamenii Timpului”, pentru judeţul Suceava.

Cei 15 finalişti de la „Sucevenii au talent” trebuiau să urce pe scenă sâmbătă, de la ora 18.00, la Iulius Mall, dar organizatorii au anunţat că evenimentul se amână pentru săptămâna aceasta.

Tot sâmbătă după-amiază trebuia să aibă loc în Librăria Cărturești din Iulius Mall Suceava, „Gala Oamenii Timpului” - ediţia locală, dar, după cum au precizat organizatorii, „din respect și empatie față de victimele tragediei care a avut loc la București, Revista TIMPUL, Comunitatea Oamenii Timpului, hotărăsc amânarea organizării Galei”.

Campania regională „Oamenii timpului”, cel mai important proiect de identificare, de promovare şi premiere a valorilor din regiunea de Nord - Est a ţării, are desemnaţi zece finalişti suceveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Manifestările culturale, artistice și sportive din Suceava din cele trei zile de doliu naţional, amânate.
 Vizualizări articol: 1514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manifestările culturale, artistice și sportive din Suceava din cele trei zile de doliu naţional, amânate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei