Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 oct 2015 - Anul XX, nr. 248 (6060)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Precizări

Nechifor: "Vom prelua noile gropi de deşeuri când constructorii beau apă de acolo, pentru că acolo trebuie să fie apă potabilă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, a anunţat că va semna pentru recepţia celor două gropi ecologice de deşeuri de la Moara şi Pojorâta doar atunci când constructorii vor demonstra că staţiile de tratare a levigatului sunt complet funcţionale. Cătălin Nechifor a precizat că în urma unor discuţii anterioare cu cei care construiesc noile depozite, aceştia i-au dat asigurări că apa rezultată va fi apă potabilă. „Noi nu putem să ne asumăm, eu şi colegii mei, preluarea unui obiectiv care nu funcţionează. La Moara nu funcţionează încă staţia de tratare a levigatului. Ei spun că va funcţiona. Dar vreau să văd cu ochii mei că funcţionează. Şi vreau să văd cum ei beau apă de acolo. Că aşa mi-au spus, că va fi apă potabilă. Hai să văd”, a spus Nechifor, după ce a fost întrebat când vor fi finalizate cele două gropi ecologice pentru deşeuri de la Moara. El a subliniat că de aproximativ un an, firma care trebuie să realizeze staţia de tratare a levigatului nu reuşeşte să o pună în funcţiune.

„Problema e că de un an de zile ei nu sunt în măsură să termine. Eu nu am ce să fac. Nu sunt specialist în ape uzate sau în levigat. Dar ei au ofertat şi ne-au convins atunci că sunt cei mai buni. Şi vreau să văd acest lucru. Nu reproşez nimic, doar că vreau să înţelegem că nu pot să preiau ceva ce nu funcţionează”, a mai spus Nechifor. Pe de altă parte, el a adăugat că instituţia pe care o conduce este pregătită cu procedura pentru organizarea licitaţiei pentru desemnarea operatorului sistemului de deşeuri din judeţul Suceava.

Investiţiile în cele două gropi de deşeuri de la Moara şi Pojorâta sunt realizate printr-un proiect european finanţat prin POS Mediu, iar acestea trebuie terminate până la sfârşitul acestui an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: "Vom prelua noile gropi de deşeuri când constructorii beau apă de acolo, pentru că acolo trebuie să fie apă potabilă”.
 Vizualizări articol: 2002 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nechifor: "Vom prelua noile gropi de deşeuri când constructorii beau apă de acolo, pentru că acolo trebuie să fie apă potabilă”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei