Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 oct 2015 - Anul XX, nr. 248 (6060)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ceremonial pentru cinstirea memoriei eroilor Armatei Române

Duminică, 25 Octombrie 2015 (14:38:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
La Monumentul Eroilor din Cimitirul „Pacea” din municipiul Suceava s-a desfăşurat duminică un ceremonial militar şi religios pentru cinstirea memoriei eroilor Armatei Române căzuţi pe câmpurile de luptă în cele două mari conflagraţii mondiale.În prezenţa reprezentanţilor Guvernului în teritoriu, ai administraţiei judeţene şi locale, ai structurilor din cadrul Ministerului Apărării Naţionale şi ai Ministerului de Interne, a şefilor instituţiilor descentralizate, precum şi a reprezentaţilor partidelor politice, organizaţiilor şi asociaţiilor, a fost oficiat un serviciu religios de către un sobor de preoţi şi s-a adus ofrandă eroilor neamului.Comandantul Garnizoanei Suceava, col. Mugurel Anton, a subliniat faptul că în ziua de 25 octombrie, de Ziua Armatei Române, se aduce un omagiu eroilor căzuţi pentru apărarea patriei.Accentuând faptul că Guvernul României a declarat anul 2015 (an în care s-au marcat şapte decenii de la încetarea celui de-al II-lea Război Mondial) Anul Veteranilor de Război, el i-a înmânat prof. Mihai Filip, preşedintele Filialei Suceava a Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, o diplomă aniversară. A urmat apoi ceremonialul depunerii de coroane şi jerbe de flori de către reprezentanţii şi delegaţii instituţiilor prezente la manifestare, după care garda de onoare, în sunetul unui marş militar intonat de fanfară, a dat onorul la monument, marcând astfel finalul manifestării.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ceremonial pentru cinstirea memoriei eroilor Armatei Române.
 Vizualizări articol: 1677 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ceremonial pentru cinstirea memoriei eroilor Armatei Române5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei