Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 oct 2015 - Anul XX, nr. 248 (6060)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Înscrieri la cursuri de limbi străine organizate de USV

Marţi, 27 Octombrie 2015 (15:00:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul de Limbi şi Culturi Străine SYNERGIA LINGUARUM (CLCSSL) din cadrul Universităţii din Suceava organizează, între 26 octombrie şi 12 decembrie, între orele 16:00-18:00, o nouă sesiune de înscrieri, acestea desfăşurându-se în holul de la intrare din Corpul A, într-un spațiu amenajat lângă decanatul Facultăţii de Litere. Înscrierile se fac pentru anul academic 2015-2016 la următoarele cursuri:a) cursuri de obţinere a certificatului național de competenţă lingvistică pentru toate nivelurile (la limbile engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, chineză, japoneză, rusă, poloneză);b) cursuri de obţinere a certificatului internaţional de competenţă lingvistică la: Engleză - Cambridge English Preliminary (PET), Cambridge English First Certificate (FCE), Cambridge English Advanced (CAE), Cambridge English Proficiency (CPE), International English Language Testing System (IELTS) şi Germană - Goethe-Zertifikat: toate nivelurile.De menţionat faptul că toate cursurile de limba chineză se desfășoară în regim gratuit, iar înscrierile se fac în Corpul H, camera 105, tel. 0740019277.Cursurile la toate limbile (cu excepția limbii chineze) se vor desfășura în perioada februarie-mai 2016 și au ca format module de 50 de ore, cu 4 ore pe săptămână, iar formaţiile de studiu cuprind între 15 şi 30 de cursanţi.Valoarea taxei este de 480 de lei, pentru un modul integral de 50 de ore. Această valoare se reduce la 280 de lei pentru studenţii la programele de licenţă, masterat şi doctorat ale USV, precum şi pentru angajaţii USV, la 380 de lei pentru liceeni, pentru studenţii la programele de licenţă, masterat şi doctorat ale altor universităţi, pentru membrii fundaţiei Alumni USV, precum şi pentru şomeri. Detalii se pot obține la numărul de telefon 0743 694 611, de luni până vineri, între orele 14-16, iar informații suplimentare sunt postate în timp util pe contul public de Facebook, la CLCSSL-Centrul de Limbi si Culturi Straine SYNERGIA LINGUARUM.În perioada februarie-iulie 2016, pentru persoanele interesate CLCSSL efectuează testarea competenţelor lingvistice la limbile menționate mai sus, cu eliberarea unui atestat de cunoaștere a limbii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înscrieri la cursuri de limbi străine organizate de USV.
 Vizualizări articol: 4063 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Înscrieri la cursuri de limbi străine organizate de USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei