Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 oct 2015 - Anul XX, nr. 239 (6051)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Ajutor pentru semenii noştri”

12 elevi şi studenţi suceveni cu situaţie materială precară, ajutaţi să-şi continue studiile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „Euroactiv” Suceava a organizat, în perioada 1 septembrie - 11 octombrie, Campania socială „Ajutor pentru semenii noştri”, pentru a ajuta 12 elevi şi studenţi suceveni cu situaţie materială precară să-şi continue studiile. Asociaţia „Euroactiv” a contactat mai mulţi sponsori, oameni cu suflet, care au înţeles riscul de abandon şcolar al unor copii şi tineri care nu au bani să-şi continue studiile, şi care s-au alăturat Proiectului „Universitatea Rurală Europeană”, finanţat de Consiliul Judeţean Suceava.

Profesorul Mihai Greciuc, preşedintele „Euroactiv” Suceava, ne-a spus că a reuşit, împreună cu ajutorul sponsorilor, să sprijine 12 tineri suceveni, unii elevi la trei unităţi de învăţământ din municipiul Suceava, alţii studenţi la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, Facultatea de Istorie şi Geografie, Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. „Elevii provin din comunităţi defavorizate, din familii sărace, familii de romi, familii cu venituri scăzute. Am organizat campania socială cu scopul de prevenire a abandonului şcolar şi a marginalizării tinerilor care erau dispuşi abandonului şcolar. Pentru viitor, ne vom implica mai mult în sprijinirea tinerilor proveniţi din familii defavorizate şi, în special, a tinerilor de etnie romă”, a declarat profesorul Mihai Greciuc.

În cadrul campaniei, familiile celor 12 tineri au beneficiat, prin intermediul Asociaţiei „Euroactiv”, de produse alimentare, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, rechizite şcolare şi produse de igienă personală. Campania „Ajutor pentru semenii noştri” a fost sprijinită de SC Astoria Gold Silver, SC Denis SRL, SC Transport Public Local SA Suceava, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Suceava, Biroul Parlamentar Nr. 16 Suceava al deputatei Sanda-Maria Ardeleanu, Palatul Copiilor Suceava, Carrefour Constanţa, SC General Construct şi Asociaţia Victoria Suceava, SC Bucovina Lapte SA Suceava, SC Rogelya Prod Fălticeni şi SC Killer SRL Horodnic de Jos, SC Belpan Suceava, SC Ambianţa Com, Restaurant Latino, SC Marelbo Prod-Com, SC Hainele Tale Online şi de alţi oameni de suflet care au fost alături de aceşti tineri. Această campanie se înscrie în calendarul activităţilor proiectului „Universitatea Rurală Europeană”, finanţat de Consiliul Judeţean Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 12 elevi şi studenţi suceveni cu situaţie materială precară, ajutaţi să-şi continue studiile.
 Vizualizări articol: 1266 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
12 elevi şi studenţi suceveni cu situaţie materială precară, ajutaţi să-şi continue studiile5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei