Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 oct 2015 - Anul XX, nr. 239 (6051)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Componenţă

Şedinţa de reconstituire a Consiliului Local Rădăuţi, programată pentru mâine, la ora 10

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şedinţa de reconstituire a Consiliului Local Rădăuţi va avea loc mâine, 15 octombrie, începând cu ora 10, în prezenţa prefectului Constantin Harasim. Deliberativul rădăuţean va fi reconstituit din membrii supleanţi ca urmare a unei ordonanţe de urgenţă a guvernului adoptată în urmă cu două săptămâni.

Consiliul Local Rădăuţi numără 19 membri, însă în formula reconstituită va avea în componenţă 12 reprezentanţi, din care cinci de la PNL, cinci de la PSD şi câte unul de la UNPR şi PPDD.

Preşedintele PSD Rădăuţi, Nistor Tătar, a declarat că în urma discuţiilor cu cei de la UNPR s-a convenit ca în funcţia de viceprimar să fie ales social-democratul Bogdan Loghin, care va prelua atribuţiile de primar interimar. Atribuţiile viceprimarului îi vor reveni UNPR-istului Bogdan Andrei Nicolau.

"Primul lucru pe care-l va face Consiliul Local este acela de a rectifica bugetul pentru a asigura fondul de salarii spitalului municipal, care se află în blocaj. Apoi vor trebui aprobaţi indicatorii tehnico-economici pentru asfaltarea unor străzi din centrul municipiului şi, nu în ultimul rând, trebuie să fie conturat proiectul de buget pentru anul viitor", a declarat Tătar.

Trebuie spus că activitatea Primăriei Rădăuţi este blocată de luni bune după ce Consiliul Local a fost dizolvat în luna martie a acestui an, iar primarul Aurel Olărean a fost suspendat din funcţie, fiind acuzat de fapte de corupţie. Funcţionarea minimală a administraţiei rădăuţene a fost asigurată de secretar, ale cărui atribuţii sunt limitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şedinţa de reconstituire a Consiliului Local Rădăuţi, programată pentru mâine, la ora 10.
 Vizualizări articol: 1409 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şedinţa de reconstituire a Consiliului Local Rădăuţi, programată pentru mâine, la ora 100.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei