Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 oct 2015 - Anul XX, nr. 239 (6051)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Efectiv complet

Echipa DNA Suceava merge la lupta împotriva corupţiei cu patru procurori de urmărire penală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia Naţională Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, şi-a completat echipa cu care va merge la lupta împotriva corupţiei. Practic, începând de luni, 12 octombrie, lucrează efectiv la urmărire penală patru procurori, în frunte cu şeful DNA Suceava, Mihaela Mihai.

Procurorul Irinel Valeriu Crudu, de 36 de ani, este ultima piesă din echipa anticorupţie de la Suceava. A absolvit Facultatea de Drept din Bucureşti în 2005, iar în 2008 a fost admis la Institutul Naţional de Magistratură, cursuri pe care le-a absolvit cu brio. Este originar din Fălticeni, dar munca de procuror şi-a derulat-o în Ardeal. Mai întâi a fost procuror stagiar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorghieni, iar ulterior a fost prim-procuror al acestei structuri în perioada 7 noiembrie 2013 – 12 mai 2015. A devenit procuror cu grad de Tribunal în iulie 2014, iar de la 1 iulie 2015 şi până la sosirea la DNA Suceava a ocupat funcţia de şef al secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita.

„M-am alăturat echipei DNA Suceava cu bucurie şi sper ca entuziasmul pe care îl am să se vadă în munca depusă. Ştiu că este foarte mult de muncă, dar acest lucru nu mă sperie şi am convingerea că rezultatele se vor vedea cât mai curând”, a declarat Irinel Valeriu Crudu.

În acest moment, din structura DNA Suceava mai fac parte procurorii Ciprian Mihai şi Ciprian Morişcă, respectiv procurorul-şef Mihaela Mihai. Lor li se adaugă procurorul Luminiţa Leonte, care se ocupă de partea judiciară, mai exact este procurorul care intră în sala de judecată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipa DNA Suceava merge la lupta împotriva corupţiei cu patru procurori de urmărire penală.
 Vizualizări articol: 5704 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.18/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 11 voturi
Echipa DNA Suceava merge la lupta împotriva corupţiei cu patru procurori de urmărire penală3.2511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cestiunea Zilei * trimis de
(14 oct 2015, 11:56:11
Știeconfused careva să zâcă dacă...thinking hmmm! … Memeica ș-o înscris în Cartea Conjugală coleg în rubricile certificatului de cositorie?

Că până mai amu ceva vreme se iscălea MeMeica ibn Curtești **
Di ci întreb asta, fiindcă amu vro stămână mi-o trimes Memeica un plic, în care-mi zâce despre cum că DeNeAul nu să ocupă cu mărunte potlogării de poliție politică, efectuate de haimanale de la giudecătorie, care or colportat cu golănași de la Parchet și derbedei de la Meliție.

Nu asta-i important în iconomia adresei, ci mai ales iscălitura holografă:
Memeica von Popa.
Astă particulă nobiliară vra să-nsemne că de amu s-o vaccinat împotriva virozelor respiratorii fiindcă de-amu are cine-i învăli noaptea spatili, ca să nu-i fie frig și să răcească, aspect de natură medicală având nefaste consecințe imediate asupra eficienței activității Serviciului Teriorial Suceava al DNA.
Cine știe răspunsul corect, să zâcă dacă-i adivarat că de-amu Memeica este văduvită de posibilitatea faptică de a se scoborî din pat pe ambele părți ale patului!

-----
* aka Cea de-a 8-a Taină a teozofiei pravoslavnice

** Astă particulă vrând să-nsemne apartenența iei la locul copchilăriei și devotamentul față de autorii ei, care o înzestrară cu 8 arii de pomânt, ca să aibă unde pune fata de-o pătlăgică, un pintrijăl și o barabulă, toatele eco-natur, respectiv care îi deteră cu act de misericordioasă donație un apartament mnicut în Botșeni, ca să nu fie nevoită fatamamiișatatii ca să aciuască nopțile prin cășile la tăt felul de bagabonți și hooligani interlopi, ca p-ormă să-i sară presa-n cap și s-o pună în rând cu giudecătoarele și advocatele vestite care, liubovnice de interlopi fiind, or călcat peste becul interdicțiilor specifice normativelor în materie.
1.1  RE: Cestiunea Zilei * trimis de
(14 oct 2015, 13:23:28
Comentariul de mai sus NU CONȚINE nici o tentă insinuantă sau insultătoare, ci este doar un exercițiu nevinovat de histrionism.oh go on

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei