Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 sep 2015 - Anul XX, nr. 219 (6031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Necesitate

Convenţiile individuale vor fi încheiate obligatoriu de noul operator de termoficare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preluarea sistemului de termoficare al Sucevei de către un nou operator, de la jumătatea lunii viitoare, va aduce o serie de schimbări importante în funţionarea acestui serviciu public.

Una dintre aceste schimbări se referă la obligativitatea încheierii de convenţii individuale între Thermonet, noul operator de termoficare, şi beneficiarul final, suceveanul în locuinţa căruia ajunge căldura şi apa caldă, după cum a precizat primarul Sucevei, Ion Lungu.

„În momentul în care vom avea creionată o strategie cu cei de la Thermonet şi Bioenergy, vom convoca şi o şedinţă a asociaţiilor de proprietari. Vom impune să se facă acele convenţii individuale cu operatorul şi cu beneficiarii finali, chiar de va dura luni de zile, dar trebuie schimbată modalitatea de lucru. Trebuie să existe garanţia că serviciile de care beneficiază utilizatorul final vor fi achitate”, a spus Ion Lungu.

Edilul sucevean a spus că un rol important în încheierea acestor  convenţii individuale îl vor juca asociaţiile de proprietari, de al cărui sprijin este nevoie.

„Facem toate eforturile să putem asigura apă caldă, sau chiar şi căldură, în condiţii cât mai bune. O schimbare este necesară, iar încheierea acestor convenţii individuale face parte din această schimbare”, a adăugat şeful municipalităţii sucevene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Convenţiile individuale vor fi încheiate obligatoriu de noul operator de termoficare.
 Vizualizări articol: 2514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Convenţiile individuale vor fi încheiate obligatoriu de noul operator de termoficare3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Problema de sistem trimis de
(21 sep 2015, 13:41:54
Termoficarea trebuia/trebuie facuta la fel ca si electrificarea: cu contorizare individuala si contract individual, intr-un sistem concurential.
2.   Tevile prin apartamente sunt ruginite, colmatate ! trimis de
(21 sep 2015, 14:04:38
Tevile prin apartamente sunt ruginite, colmatate ! Si asta este un motiv pentru care oamenii au parasit Sistemul Centralizat si nu au de gind sa se mai intoarca.
Tevile prin apartamente sunt ruginite, au peste 40 ani. Ar fi de dorit sa se aiba in vedere un plan al Primăriei Suceava, pentru atragerea de fonduri europene în vederea modernizării rețelei de distribuție a agentului termic pe la subsoluri si prin apartamente, eventual si cu contributia locatarilor.
Peste tot in lume exista intelegere, chiar si de la guverne, pentru acest tip de sistem, care este echilibrat, mai suplu, usor de controlat si avantajos.
3.   IDEM trimis de
(22 sep 2015, 09:46:23
De acord cu tine, LAATU, dar eu zic ca mai eficient este CONTORIZAREA PE ORIZONTALA si nu pe verticala cum este acum, daca a auzit cineva de aceasta contorizare, daca nu sa caute taranul de Lungu pe net sa vada ca este mult mai eficienta aceasta contorizare. Eu unul, daca nu se face acest sistem de contorizare nu semnez nici un act cu cei de la Thermonet si Bioenergy. M-am saturat ca in fiecare luna sa platesc pierderi la apa rece, ca unii vecini fura sau cei de la asociatie incarca facturile la cei buni platnici ca sa recupereze pierderile de pe traseu sau sa acopere neplata celor care nu platesc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei