Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 sep 2015 - Anul XX, nr. 219 (6031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Festivalul blugilor”, la Shopping City Suceava

Luni, 21 Septembrie 2015 (15:19:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
În această toamnă, magazinele din Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii cu oferte irezistibile la o gamă largă de blugi, în diferite culori şi modele, atât pentru copii şi adolescenţi, cât şi pentru adulţi. Astfel, Shopping City Suceava îţi oferă şansa de a câştiga blugi pentru un an, la achiziţionarea de produse din denim, de minimum 50 de lei, din magazinele din Shopping City Suceava, în perioada 18 septembrie - 11 octombrie. Toţi cei care se înscriu la tombolă au şansa de a câştiga prin tragere la sorţi marele premiu al campaniei, care le va asigura articolele preferate din denim, pentru un an întreg. ”Festivalul blugilor” este o campanie dedicată iubitorilor celui mai popular material din lume, denimul. Pentru orice tip de siluetă există modelul potrivit, aşa încât de la cei mici, până la cei mai mari, fiecare îşi poate compune o ţinută confortabilă şi în tendinţe, la preţuri avantajoase. Cei care vor să-şi înnoiască garderoba cu ultimele modele de blugi, jachete sau alte produse din denim, pot profita de următoarele oferte: Carrefour - blugi damă de la 85 de lei, blugi copii de la 30 de lei, blugi bărbaţi de la 50 de lei; New Yorker – blugi damă şi bărbaţi de la 44,90 de lei; Takko Fashion – blugi bărbaţi de la 99 de lei, blugi damă de la 79 de lei, blugi copii de la 35 de lei; Coax – blugi bărbaţi de la 79 de lei, jachetă bărbaţi – 110 de lei, blugi damă de la 69 de lei, jachetă damă – 99 de lei, vestă damă – 89 de lei; Coccodrillo - blugi copii de la 99 de lei; Delia 07 – blugi fetiţe de la 75 de lei, blugi băieţei de la 89 de lei; Evel Mod – blugi copii 0-2 ani – 56 de lei, 8-13 ani – 75 de lei, jachetă blugi fetiţe 2-7 ani – 115 lei; Ghio`s Collection – blugi damă de la 180 de lei, blugi bărbaţi de la 150 de lei; Mustang – până la 70% reducere la produsele din denim: blugi bărbaţi de la 113,99 de lei şi blugi damă de la 151,99 de lei; Next Level – blugi damă de la 149 de lei; Orsay – blugi damă de la 99 de lei şi jachete din denim la 169 de lei; Raison D`Etre by Insense – blugi de damă de la 15 lei, blugi bărbaţi - de la 65 de lei; Secuiana – blugi bărbaţi de la 250 de lei; Imperial Look – toate articolele la doar 30 de lei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Festivalul blugilor”, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1598 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Festivalul blugilor”, la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei