Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 sep 2015 - Anul XX, nr. 219 (6031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Parteneriat

O delegaţie din Germania a donat comunei Pojorâta un microbuz şi echipamente de descarcerare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comuna Pojorâta a primit ca donaţie un microbuz şi echipamente de descarcerare pentru serviciul local pentru situaţii de urgenţă. Donaţiile au fost făcute de o delegaţie din Germania, prezentă la finalul săptămânii trecute în comuna Pojorâta. Delegaţia germană formată din 18 persoane a fost condusă de preotul Dieter Langhein şi de primarul oraşului Kleinmachnow, Michael Grubert.

Primarul din Pojorâta, Ioan-Bogdan Codreanu, a ţinut să sublinieze faptul că această colaborare cu partenerii germani durează din anul 2008. „De atunci, în fiecare an ei vin şi sprijină comunitatea locală, familiile nevoiaşe, dar şi primăria”, a spus Codreanu. El a amintit că până în momentul de faţă primăria Pojorâta a primit două maşini de pompieri, marca Mercedes Benz, care sunt folosite de serviciul local pentru situaţii de urgenţă. Ioan-Bogdan Codreanu a precizat că anul acesta, delegaţia germană a donat comunei Pojorâta un microbuz marca Fiat, cu 8+1 locuri, care va putea fi transformat şi folosit pentru transportul persoanelor cu handicap. De asemenea, tot acum comuna Pojorâta a primit echipamente speciale pentru descarcerare, acestea fiind donate de pompierii dintr-un alt oraş din Germania.

„De la an la an a crescut numărul de autospeciale din parcul auto al comunei Pojorâta, şi asta datorită lor. Iar acum, serviciul local pentru situaţii de urgenţă are dotări foarte bune. Şi trebuie spus că cei din Germania au continuat să vină aici şi să facă donaţii pentru că am reuşit să le demonstrăm că toate donaţiile făcute până acum au rămas aici”, a spus Codreanu.

El a adăugat că transportul făcut la finalul săptămânii trecute la Pojorâta a fost cel de-al 50-lea făcut în România de partenerii germani de când şi-au început activitatea de voluntariat în ţara noastră. Pentru a marca acest moment, preotul Dieter Langhein a primit o plachetă de mulţumire din partea Consiliului Local şi Primăriei Pojorâta.

„Îmi doresc să continuăm acest parteneriat şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine în acest proiect, comunitatea locală, viceprimarul comunei şi Consiliul Local”, a încheiat Ioan-Bogdan Codreanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O delegaţie din Germania a donat comunei Pojorâta un microbuz şi echipamente de descarcerare.
 Vizualizări articol: 2273 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O delegaţie din Germania a donat comunei Pojorâta un microbuz şi echipamente de descarcerare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei