Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 sep 2015 - Anul XX, nr. 210 (6022)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe bandă rulantă

Trei furturi din locuinţe, reclamate la poliţie în aceeaşi zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei furturi din locuinţele oamenilor au fost reclamate la poliţie în urma cu două zile în mai multe localităţi din judeţ. În cele mai multe cazuri hoţii au pătruns în casele oamenilor şi au plecat cu lucruri de valoare, producând pagube însemnate.

Poliţiştii de la Secţia Rurală 4 Gălăneşti au fost sesizaţi de un bărbat de 26 de ani din Voitinel despre faptul că hoţii au sustras în timpul nopţii din garajul locuinţei sale, aflată în construcţie, mai multe scule electrice de valoare. Bărbatul încuiase casa şi când a revenit a doua zi a găsit uşa garajului forţată şi lucrurile răvăşite în interior. La fel a păţit şi o femeie de 47 de ani din Putna care, timp de două ore, cât a lipsit de acasă, ziua în amiaza mare, a rămas fără mai multe lucruri de valoare. Hoţii au pătruns pe una din ferestrele casei şi au cotrobăit nestingheriţi, dispărând apoi fără urmă.

Un furt în cartierul Iţcani din Suceava a fost adus la cunoştinţa poliţiştilor de o femeie de 37 de ani din cartierul sucevean. Cercetările efectuate de echipa operativă au stabilit că în urmă cu mai bine de o lună de zile femeia primise la muncă un tânăr de 18 ani pentru a o ajuta la o construcţie din lemn. Profitând de o perioadă în care a rămas singur, tânărul a urcat la mansarda locuinţei, de unde a sustras câteva sticle de băuturi alcoolice, după care s-a făcut nevăzut. Prins de poliţişti, el şi-a recunoscut fapta şi o parte din paguba femeii a fost recuperată. În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei furturi din locuinţe, reclamate la poliţie în aceeaşi zi.
 Vizualizări articol: 2039 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei furturi din locuinţe, reclamate la poliţie în aceeaşi zi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei