Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 sep 2015 - Anul XX, nr. 210 (6022)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

În miez de noapte

O maşină în care se aflau cinci tineri s-a izbit violent de un copac

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O maşină în care se aflau cinci tineri s-a izbit violent într-un copac, marţi noapte, pe Calea Unirii din  municipiul Suceava. Accidentul a avut loc în jurul orei 3.30, iar la volan se afla un tânăr de 21 de ani din localitate, Vlăduţ Andriesei. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei, a intrat pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un  copac aflat pe partea stângă a direcţiei sale de mers.

În autoturismul marca VW se mai aflau patru tineri, doi băieţi şi două fete, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, toţi suceveni, care au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Urgenţele Spitalului Judeţean. Şoferul maşinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,60 la mie în aerul expirat, după care a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei în sânge.

Din informaţiile obţinute, tânărul care se afla la volan cumpărase autoturismul de curând, iar cel mai probabil cauza producerii accidentului a fost neadaptarea vitezei într-o curbă la dreapta.

 În urma impactului, şoferul şi pasagerii au ieşit cu greu dintre fiarele contorsionate ale maşinii. La spital, medicii au constatat că tinerii au suferit multiple leziuni, cel mai grav rănită fiind o tânără în vârstă 18 ani, care a suferit o fractură de femur și mai multe contuzii la picioare. În cazul conducătorului auto şi al celorlalţi trei pasageri, medicii urgentişti au constatat că nu au suferit leziuni grave, fiind lăsaţi să se întoarcă la domiciliile lor, după acordarea îngrijirilor medicale.

Maşina a fost distrusă aproape în întregime, şoferul şi pasagerii fiind norocoşi că au scăpat cu viaţă.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii de la Circulaţie, pe numele tânărului de la volan fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O maşină în care se aflau cinci tineri s-a izbit violent de un copac.
 Vizualizări articol: 4555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
O maşină în care se aflau cinci tineri s-a izbit violent de un copac5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei