Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 aug 2015 - Anul XX, nr. 188 (6000)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Intolerabil

Patru tineri s-au bătut în stradă, dar nimeni nu s-a sinchisit să intervină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O bătaie în plină stradă între mai mulţi tineri a fost filmată, iar imaginile au fost transmise ziarului nostru. Încăierarea s-a petrecut în centrul municipiului Suceava în seara zilei de 13 august. Potrivit persoanei care a filmat scenele de violenţă, bătaia i-a avut drept protagonişti pe o fată, respectiv doi băieţi şi o altă fată.

Chiar dacă totul s-a petrecut într-un loc public, destul de circulat la acea oră, nimeni nu a intervenit pentru a opri violenţele şi nici nu a sunat la 112 pentru a solicita sprijinul unui echipaj de poliţie.

Pe imagini se poate observa cum un bărbat trece la doar câţiva metri de locul încăierării, iar după ce priveşte atent ce se întâmplă îşi continuă drumul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Mai mult, în zonă era un autocar aproape plin cu oameni şi două taxiuri, dar şi de această dată nimeni nu s-a sinchisit să ridice un deget pentru a stopa totul.

Este încă o dovadă că sucevenii preferă să închidă ochii la scene care nu ar trebui să se petreacă într-un oraş sau o ţară civilizată. Pe principiul de a nu avea bătăi de cap, oamenii întorc privirea şi capul de la un episod care putea avea urmări tragice.

Ce s-ar fi întâmplat dacă printre cei implicaţi ar fi fost o rudă sau un prieten de-al celor care au privit impasibili scenele de violenţă de joi seară din centrul Sucevei? Probabil că atunci ar fi făcut un scandal monstru şi ar fi cerut ajutorul celor din jur. Dar dacă nu e nici o cunoştinţă la mijloc, de ce să-şi mai bată capul?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru tineri s-au bătut în stradă, dar nimeni nu s-a sinchisit să intervină.
 Vizualizări articol: 3996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Patru tineri s-au bătut în stradă, dar nimeni nu s-a sinchisit să intervină1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sfaturi gresite trimis de
(15 aug 2015, 14:47:56
Total greșită ideea promovară de autorul articolului ! Oare cel de la Brașov care tot așa a intervenit după capul lui când a văzut că legea e încălcată dacă ar învia tot așa ar mai proceda și acum ?! Singurul lucru ce trebuie făcut e să anunți pe cei abilitați să intervină ! Cei ce vor să facă pe justițiarii o pot face dar pe propria raăspundere...!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei