Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 aug 2015 - Anul XX, nr. 188 (6000)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Colţescu în Parlament!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am mai evocat în această rubrică întâmplarea povestită de Titi Teaşcă, din vremea când antrena Şoimii Sibiu care trăgea la promovare, cândva prin anii '70. Era un meci decisiv, arbitrat de unul care ulterior a făcut şi pârnaie. Înainte de meci, Nea Titi i-a dus o pungă cu 5.000 de lei, la care omul i-a spus să stea fără grijă, că el ştie ce are de făcut. A fluierat însă invers tot meciul (de-şi spunea Nea Titi că omu' e isteţ foc, mimând că-i defavorizează!), iar prin minutul 85 a fluierat penalty... tot pentru ăilalţi! După meci, s-a dus în cabină la Nea Titi şi i-a aruncat punga în piept, zicându-i: "Bă, Titi, să ştii că n-am nevoie de banii tăi murdari!" Teaşcăn-a spus nimic, dar la vreo 2 ore după asta s-a pus la numărat banii. Ei bine, erau... 10.000! Dobitocul încurcase pungile şi-i dăduse lui Teaşcăbanii primiţi de la ceilalţi! Văzându-l miercuri pe Colţescu, m-am întrebat cine dracu' i-o fi dat bani, că doar finanţatorul Astrei e la bulău. Mai gândindu-mă, mi-a ieşit că n-a luat bani, ci că e doar imbecil şi necalificat, fiindcă dacă era să fi pus botu' la ceva mălai, ar fi lucrat mai la fereală, nu ar fi trântit meciul fază cu fază, preţ de 90 de minute. El este, totuşi, hoţ, furându-i Stelei 3 puncte care la sfârşitul campionatului ar putea însemna câteva milioane bune de euro. Aş mai adăuga şi faptul că omul este în mod vădit deranjat psihic, dovadă cele două tentative de sinucidere care, şi dacă ar fi fost doar mimate, tot deranj în cap înseamnă. Fapt care mă determină să întreb dacă nu s-ar impune la arbitri un riguros control psihiatric periodic. Cam de două ori pe an. La fel cum ar trebui să se facă şi la demnitari, mai ales la parlamentari. Tocmai de asta, cred că pentru viitoarele alegeri legislative, Sebastian Colţescu ar putea candida cu mare succes: hoţ este, deraiat este, deci numai bun de parlamentar!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colţescu în Parlament!.
 Vizualizări articol: 1350 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Colţescu în Parlament!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei