Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 aug 2015 - Anul XX, nr. 184 (5996)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recidivă

Un şofer condamnat cu suspendare după un accident mortal a mai făcut o victimă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Râşca, a accidentat cu autoturismul pe care îl conducea o femeie, după care a plecat de la faţa locului, fiind identificat ulterior de poliţie. Accidentul s-a petrecut acum două zile, pe strada Izvor din comuna Râşca. Tânărul implicat în accident, Ionuţ Bogdan Lămăşanu, are la activ o condamnare cu suspendare după ce a fost implicat, în 2012, într-un accident mortal, în urma căruia a fost judecat tot pentru infracţiunea de părăsire a locului accidentului. 

Revenind la accidentul de acum două zile, din ancheta poliţiei rezultă că tânărul şofer, aflat la volanul unui autoturism Nissan, a acroşat o femeie de 36 de ani, Mihaela D., localnică, care tocmai coborâse dintr-un alt autoturism. Femeia a ajuns la spital, suferind leziuni, iar şoferul a fost identificat ulterior de poliţişti. Condiţiile exacte în care s-a produs accidentul urmează a fi stabilite pe parcursul anchetei.

În aprilie 2012, acelaşi Ionuţ Bogdan Lămăşanu a fost pus sub acuzare pentru un accident foarte asemănător. Atunci, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată că o femeie de 73 de ani, Ileana C., din satul Slătioara, comuna Râşca, a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava în comă, cu un grav traumatism cranian. Iniţial anchetatorii au crezut că femeia a căzut şi s-a lovit la cap, însă ulterior poliţiştii au identificat urme de frânare, precum şi o pată de sânge, stabilindu-se că a fost vorba de un accident rutier. Poliţiştii au identificat pe un drum forestier, la 15 kilometri de la locul accidentului, un autoturism VW cu avarii. Anchetatorii de la Serviciul Rutier au ajuns apoi la acelaşi Ionuţ Lămăşanu, atunci în vârstă de 24 de ani, localnic. Şoferul a declarat că s-a panicat după impact şi de aceea a fugit. El a scăpat uşor după acel accident în condiţiile în care victima se deplasa neregulamentar, pe carosabil, pe timp de noapte. Inculpatul a fost judecat şi condamnat doar pentru infracţiunea de „părăsire a locului accidentului de către conducătorul unui autovehicul implicat într-un accident în urma căruia a rezultat decesul unei persoane”. Tânărul a fost condamnat de Judecătoria Fălticeni la o pedeapsă de 3 luni de închisoare, cu suspendare.

Şoferul implicat pentru a doua oară în trei ani de zile într-un accident avea permis de conducere valabil, scăpând de anularea dreptului de a conduce după condamnare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer condamnat cu suspendare după un accident mortal a mai făcut o victimă.
 Vizualizări articol: 2721 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un şofer condamnat cu suspendare după un accident mortal a mai făcut o victimă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei