Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 aug 2015 - Anul XX, nr. 184 (5996)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Bukovina Motor Club

Întrunirea de la Suceviţa a reunit peste o sută de pasionaţi de motoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă localitatea Suceviţa este cunoscută ca o zonă extrem de liniştită, ultimele zile din săptămâna trecută au contrazis acest lucru. Mai bine de o sută de iubitori de motoare din ţară, dar şi din Germania, Austria şi Ungaria, s-au reunit la Suceviţa, la întrunirea moto anuală organizată de Bukowina Motor Club. Manifestarea a debutat joi după-amiază cu festivitatea de primire, instalarea invitaţilor, iar de la orele serii până în zorii zilei s-a cântat pe scena amenajată între motoare.

Vineri şi sâmbătă posesorii de „bijuterii” din mărcile Harley-Davidson, Kawasaki, Aprilia, Honda, Suzuki, Yamaha ori BMW au participat la tot felul de acţiuni pe parcursul zilei, iar după instalarea întunericului au petrecut alături de trupele Sappa, Aproape Unplugged şi Wanted.

Unul dintre participanţi, Ionuţ, vicepreşedintele clubului Chopper Academy din Suceava, a declarat: „Între noi şi cei de la clubul Bukovina există o prietenie veche, am fost tot timpul alături de ei. A fost frumos aici la Suceviţa şi suntem bucuroşi că am participat.”

Proprietarul unui motor Suzuki, suceveanul Marius Breabăn, s-a arătat încântat de întrunirea de la Suceviţa şi a precizat: „E a treia ediţie la care particip şi am fost încântat de fiecare dată de locaţie şi de oamenii care vin aici. Deşi sunt pasionat de motoare de mult timp, abia în urmă cu câţiva ani am luat permis şi apoi mi-am cumpărat motorul”. La fel de entuziasmat de acţiunea de la Suceviţa s-a arătat şi un biker din Viena, Rolf, care a ţinut să precizeze că este pentru a cincea oară la întrunire şi că s-a îndrăgostit de Bucovina şi de oamenii de aici.  

 

Doni Dobrotă: „Manifestarea din acest an a fost un succes”

Bukowina Motor Club a luat fiinţă în luna august 2006 şi a fost fondat în Rădăuţi de şapte membri, iar acum numărul acestora a crescut la aproape o sută.

Organizatorul acţiunii de la Suceviţa, Doni Dobrotă, a declarat: „Au participat mulţi iubitori de motoare din zonă, din judeţele limitrofe, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Botoşani, Neamţ, Cluj, de fapt, din toată ţara. Mai mult, au fost şi din străinătate, mai exact din Germania, Austria şi Ungaria. Manifestarea a debutat încă de joi, cu o seară, de fapt o noapte, în care s-a cântat la chitară, vineri seară au cântat trupele ieşene Sappa şi Aproape Unplugged, iar sâmbătă au fost concursurile specifice, de viteză, de îndemânare, urmate de concursurile hazlii, adică <capturare> de pepeni, concurs de tricouri ude şi multe altele... Am avut şi tombolă, iar la lăsarea serii a concertat formaţia Wanted. Ziua de duminică a debutat cu o refacere, după care, încet, încet, participanţii la întrunire au plecat pre casă. Apreciez că manifestarea din acest an a fost un succes”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întrunirea de la Suceviţa a reunit peste o sută de pasionaţi de motoare.
 Vizualizări articol: 1812 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Întrunirea de la Suceviţa a reunit peste o sută de pasionaţi de motoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei