Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 aug 2015 - Anul XX, nr. 184 (5996)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preocupare

Reparaţii şi investiţii la locurile de joacă din municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de săptămâna aceasta, locurile de joacă din toate cartierele Sucevei intră într-un amplu program de reparaţii şi înlocuire a pieselor uzate, astfel încât copiii care le frecventează să fie în siguranţă şi să se poată bucura de facilităţile puse la dispoziţie, după cum a precizat viceprimarul Ovidiu Doroftei.

Lista reparaţiilor necesare a fost făcută după o inventariere a locurilor de joacă din municipiul reşedinţă de judeţ, prioritare fiind cele care deservesc un număr mare de copii.

Astfel, prima locaţie în care vor fi înlocuite instalaţii şi figurine de joacă pentru cei mici este Parcul Copilului, inaugurat în 2012, în zona sensului giratoriu din Burdujeni, care este destinaţia preferată de relaxare a unui număr mare de copii, părinţi şi bunici, în fiecare zi.

Pe lista de reparaţii şi înlocuiri de piese se numără şi locul de joacă de pe Aleea Jupiter nr. 8, cel de pe Baladei nr. 3, cel amenajat deasupra unui bazin de retenţie din Cuza Vodă IV, un loc de joacă de pe bulevardul Corneliu Coposu, locul de joacă din Parcul Areni, cel de lângă biserica Sf. Andrei din Burdujeni, cel de la blocurile ANL de la Gară, un loc de joacă de pe strada Florilor nr. 12A, altul de pe Octavian Băncilă, de pe Oituz nr. 22, Staţiunii bl. D4 şi unul de pe strada Tineretului nr. 8.

 

Licitaţie pentru amenajarea a şase noi locuri de joacă

În paralel cu acţiunea de recondiţionare a parcurilor de joacă pentru copii existente, municipalitatea suceveană a demarat un proiect de amenajare a şase noi locuri de joacă. Licitaţia pentru dotările necesare acestor noi destinaţii de relaxare pentru copii, dar şi pentru cei care îi au în grijă va avea loc pe 24 august.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reparaţii şi investiţii la locurile de joacă din municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 1393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Reparaţii şi investiţii la locurile de joacă din municipiul Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Loc de joaca trimis de
(11 aug 2015, 12:25:20
Faceti si voi un spatiu de joaca si relaxare pentru parinti in zona Cetatii. Acolo te duci sa privesti doar niste ziduri si sa mananci 3 mici, fara sa ai o banca pe care sa te relaxezi si sa te bucuri de liniste si de zona istorica.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei