Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 aug 2015 - Anul XX, nr. 184 (5996)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetări poliţie

Tânărul bătut și lăsat lat în parcul de peste drum de Prefectură, victima unei tentative de omor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dosarul în care se fac cercetări cu privire la cazul tânărului bătut şi lăsat lat pe o alee din parcul de peste drum de Prefectura Suceava, în urmă cu aproximativ două săptămâni, a fost trimis Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, ancheta fiind declinată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Dacă iniţial încadrarea juridică a fost de loviri sau alte violenţe, în urma cercetărilor s-a stabilit că victima, Florin Ş., în vârstă de 33 de ani, a fost lovită cu obiecte contondente în zona capului, motiv pentru care procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, unitate unde a fost înregistrat iniţial dosarul, au declinat cercetările colegilor de la un etaj mai sus din clădirea parchetelor sucevene. Dosarul a ajuns pe masa unui procuror criminalist, ancheta fiind continuată de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale.

Florin Ş.  a fost găsit inconştient în dimineaţa zilei de 25 iulie a.c., pe o alee din parcul central, în spatele bisericii catolice, cu faţa tumefiată şi plină de sânge, din primele cercetări stabilindu-se că respectivul a fost victima unei agresiuni.

Poliţia a fost sesizată despre acest incident în jurul orei 4.30, de personalul medical de la Unitatea de Primire a Urgenţelor Suceava, unde tânărul respectiv, Florin Ş., din municipiul Suceava, a fost dus de doi prieteni.

Medicii au stabilit că tânărul, care era sub influenţa băuturilor alcoolice, a suferit un puternic traumatism cranio-facial, cu fractură de piramidă nazală, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de specialitate.

Surse judiciare ne-au mărturisit că victima a petrecut la un local din zona centrală, iar pe fondul unui conflict spontan cu alţi tineri, aceştia din urmă l-au aşteptat să iasă din bar şi l-au bătut cu sălbăticie, lăsându-l inconştient pe aleea din parc, unde avea să fie găsit ulterior de prietenii săi.

Este un caz similar cu cel petrecut în luna septembrie a anului trecut, când un şofer de taxi a fost bătut crunt în centrul municipiului Suceava.

Şi atunci încadrarea juridică iniţială a faptei a fost de loviri sau alte violenţe, însă ulterior, cercetările au fost declinate pentru tentativă de omor.

Mai multe persoane au fost arestate preventiv în acel dosar, prin care şi fraţii Turu, Decebal Biriş (34 de ani) şi Traian Balan (29 de ani), în luna martie a acestui an, procurorii trimiţând nu mai puţin de nouă inculpaţi în judecată, unii dintre ei acuzaţi că au participat efectiv la comiterea faptei, ceilalți pentru că au încercat să îi inducă în eroare pe anchetatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul bătut și lăsat lat în parcul de peste drum de Prefectură, victima unei tentative de omor.
 Vizualizări articol: 2814 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânărul bătut și lăsat lat în parcul de peste drum de Prefectură, victima unei tentative de omor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei