Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 iul 2015 - Anul XX, nr. 165 (5977)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluţie

Nu lăsaţi hipoacuzia să vă afecteze viaţa

Atunci când vorbim de pierdere auditivă, vorbim de toate categoriile de vârstă, iar din păcate numărul hipoacuziilor creşte în rândul tinerilor, asta pentru că se expun din ce în ce mai des unor surse sonore mult prea puternice.

În rândul persoanelor de vârsta a treia, hipoacuzia apare atunci când celulele senzoriale se atrofiază (din cauza vârstei) şi devin ineficiente şi ireversibile.

În general pierderea auditivă este influenţată de mediul de viaţă, expunerea prelungită la zgomote intense, de anumite afecţiuni medicale, de anumite tratamente medicamentoase, şocuri emoţionale puternice sau poate fi pur şi simplu ereditară.

Diminuarea auzului, hipoacuzia, creează dificultăţi de integrare socială, mulţi dintre hipoacuzici se simt vinovaţi pentru că îi deranjează pe cei din jur, punându-i să repete cuvintele adresate sau ridicând volumul televizorului mult peste nivelul sonor pe care îl foloseşte o persoană cu auz normal.

Ne bucurăm însă de faptul că problema de auz nu trebuie luată ca o fatalitate din moment ce există proteza auditivă ca remediu. Aceste proteze auditive, şi ne referim strict la cele autorizate de Ministerul Sănătăţii, care sunt comercializate în cabinete specializate şi autorizate, sunt recomandate persoanelor care au deficienţă de auz ce nu poate fi remediată prin intervenţie chirurgicală. Protezele auditive sunt performante şi estetice, aducând auzul cât mai aproape de normalitate/naturaleţe.

Pierderea de auz poate fi depistată prin efectuarea unei testări auditive - audiograma, în urma căreia se stabileşte gradul de hipoacuzie, fapt ce aduce după sine şi recomandarea protezei auditive - în funcţie de rezultat.

Soundservice este un lanţ de cabinete medicale, specializat în audiologie şi protezare auditivă care s-a remarcat pe piaţa din România prin performanţa aparaturii din dotare, dar şi prin profesionalismul personalului, calificat în domeniu investigării auzului, protezare auditivă, service proteze auditive, modelare şi personalizare.

Soundservice oferă persoanelor care simt că au probleme de auz posibilitatea de a-şi testa gratuit auzul în cabinetul din Suceava: bdul Ştefan cel Mare, nr. 41, bl. A3, sc. C – parter, vizavi de Tribunal, luni-vineri 8:30-17:00, tel. fix 0230/558 435, mobil 0725 923 016, e-mail: suceava@soundservice.ro.

În momentul în care constataţi (la recomandarea acusticienilor şi în urma efectuării audiogramei) că aveţi nevoie de protezare auditivă, Soundservice vă oferă:

- audiograma gratuită;

- piesa de ureche/oliva gratuită, care în mod normal costă între 65 şi 85 de lei;

- proteze auditive digitale compensate integral prin CAS;

- sistem de plată a protezei auditive avantajos, cu rate fără dobânda direct în cabinet şi până la 60 de rate lunare;

- pentru cei care poartă deja aparat auditiv, există Programul Rabla, în care purtătorul îşi poate reînnoi proteza auditivă, oferind-o pe cea veche drept avans;

- singurul cabinet de audiologie care îţi repara proteza auditivă indiferent de marcă şi indiferent de unde este achiziţionată, iar constatarea defecţiunii este gratuită.

Vă aşteptăm şi pe site-ul nostru, www.soundservice.ro, cu o gamă largă de proteze auditive, caracteristici, servicii, informaţii utile atât pentru purtători, cât şi pentru cei care doresc să se documenteze cu privire la ce înseamnă pierderea de auz şi cum poate fi ea soluţionată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu lăsaţi hipoacuzia să vă afecteze viaţa.
 Vizualizări articol: 1658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nu lăsaţi hipoacuzia să vă afecteze viaţa5.051

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei