Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 iul 2015 - Anul XX, nr. 165 (5977)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

17-19 iulie

Zilele oraşului Siret, ediţia a VIII-a, un eveniment de succes, primit cu bucurie de publicul siretean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria oraşului Siret, Consiliul Local şi Centrul Cultural ”Mihai Teliman”, împreună cu voluntari din Siret, au organizat, în perioada 17-19 iulie, manifestările dedicate Zilelor oraşului Siret, ediţia a VIII-a, un eveniment de succes, primit cu bucurie de publicul siretean. Deschiderea activităţilor a avut loc vineri, 17 iulie, la ora 14:00, pe scena din faţa Centrului Cultural ”Mihai Teliman”, la eveniment fiind prezent şi primarul oraşului Siret, Adrian Popoiu. Programul zilei de vineri a cuprins muzică de joc şi voie bună, spre încântarea publicului. Atmosfera a fost întreţinută de Fanfara Trandafirul şi Fanfara Tradiţional din Calafindeşti, Clubul Copiilor şi Elevilor din Siret, formaţia Select, Miraj Grup Suceava, Taraful Lăutarilor din Cernăuţi, Simply Rădăuţi şi de comercianţii şi producătorii locali care au condimentat petrecerea cu delicatese specifice.

 

Delegaţii din Ucraina şi Polonia

Ziua de sâmbătă a fost dedicată multiculturalismului, reprezentanţii Primăriei oraşului Siret întâmpinând în mod oficial delegaţiile oraşelor partenere Hliboca, Kament Podolsk din Ucraina şi Wieliszew din Polonia, prilej pentru administraţiile publice locale de a consolida relaţiile de bună colaborare şi de a iniţia noi proiecte în parteneriat. După-amiaza a fost dedicată manifestării artistice Festivalul Siretul, ediţia a III-a, pe scenă evoluând formaţii artistice care au împărtăşit din folclorul tradiţional românesc şi de peste hotare.

 

Evenimente sportive

Nici evenimentele sportive nu au lipsit din programul manifestărilor prilejuite de Zilele oraşului Siret. Au fost organizate competiţii de şah, table, tenis de masă, ciclism. Premiile şi spiritul competiţional au fost pe placul tuturor participanţilor, mici şi mari deopotrivă. Festivalul Siretul s-a încheiat duminică, 19 iulie, publicul prezent aplaudând la scenă deschisă modul în care artiştii au ştiut să se completeze şi să ofere momente de neuitat.

 

Hip-hop de top, la Siret

Punctul culminant al manifestărilor dedicate Zilelor oraşului Siret a fost asigurat de prezenţa pe scenă a lui Gabriel Mihai Istrate, alias SHIFT, unul dintre cei mai noi artişti de hip-hop de pe piaţa muzicală românească. Focul de artificii a marcat finalul evenimentelor, publicul bucurându-se de un adevărat spectacol de lumini şi culoare. Reprezentanţii organizatorilor evenimentului Zilele oraşului Siret, ediţia a VIII-a, au declarat că „a fost un succes, primit cu bucurie de publicul siretean şi nu numai, mai ales în contextul în care fondurile au provenit în exclusivitate din sponsorizări şi chiriile percepute agenţilor economici”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zilele oraşului Siret, ediţia a VIII-a, un eveniment de succes, primit cu bucurie de publicul siretean.
 Vizualizări articol: 2214 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Zilele oraşului Siret, ediţia a VIII-a, un eveniment de succes, primit cu bucurie de publicul siretean5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei