Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 iul 2015 - Anul XX, nr. 165 (5977)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Căutat de poliţie

Filmat în timp ce-şi însuşea un portofel găsit într-un coş de cumpărături, la supermarket

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii încearcă să dea de urma unui bărbat surprins de camerele de supraveghere video ale unui supermarket, după ce a luat un portofel uitat de un alt client într-un coş de cumpărături.

Vineri seară, poliţia din Gura Humorului a fost sesizată de o femeie în vârstă de 50 de ani, Angela Ţ., din localitate, despre faptul că a uitat la Unicarm, într-un coş de cumpărături, un portofel în care avea 120 de euro şi 500 de lei, iar când şi-a dat seama şi s-a întors la supermarketul respectiv portofelul dispăruse.

În urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului se observă cum păgubita intră în magazin vineri, în jurul orei 13.00, face mai multe cumpărături, iar la casă scoate bunurile din coş pentru a fi scanate. Apoi, scoate portmoneul din geantă, plăteşte, pune produsele într-o plasă, iar portmoneul în coşul de cumpărături. La ieşire a aşezat coşul de cumpărături în locul special amenajat şi a plecat, uitând de portofel. S-a întors nu după mult timp, însă în coşurile de cumpărături nu l-a găsit, iar reprezentanţii magazinului nu fuseseră înştiinţaţi despre faptul că s-ar fi găsit vreun portofel.

Pe imaginile video se observă cum un alt client, în momentul în care a vrut să lase coşul său de cumpărături în locul special amenajat, a observat portmoneul în coş, l-a luat şi a plecat.

 

Are zece zile la dispoziţie să predea portofelul

Potrivit legislaţiei penale, fapta de a nu preda în termen de zece zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă.

Un caz similar s-a petrecut săptămâna trecută, când, luni seară, un tânăr a uitat în incinta Iulius Mall o sacoşă cu 20.000 de euro şi 5.000 de lire sterline. Sacoşa a fost găsită de o femeie care era însoţită de copiii ei şi care a luat-o, observând iniţial mai multe tricouri aflate în interior. Abia când a ajuns acasă, ea şi soţul ei şi-au dat seama că au o avere în acea sacoşă.

Au adus-o la poliţie miercuri dimineaţă, după ce presa locală a anunţat evenimentul, spunând că există imagini surprinse de camerele video cu persoana care a luat sacoşa, dar şi faptul că riscă dosar penal.

Şi, într-adevăr, poliţiştii aveau imagini cu femeia în cauză, cu soţul ei, cu marca maşinii cu care au plecat de la mall, identificarea lor fiind doar o chestiune de timp.

Nu a mai fost cazul de dosar penal, după ce la o zi şi jumătate după dispariţia sacoşei doldora de bani şi la câteva ore după ce au apărut ziarele locale pe tarabe, aceasta a reapărut, fiind predată poliţiştilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Filmat în timp ce-şi însuşea un portofel găsit într-un coş de cumpărături, la supermarket.
 Vizualizări articol: 3412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Filmat în timp ce-şi însuşea un portofel găsit într-un coş de cumpărături, la supermarket5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei