Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 iun 2015 - Anul XX, nr. 139 (5951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vernisaj

„Penelul fermecat”, ediţia a X-a, faza judeţeană, astăzi, la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vernisajul expoziţiei ,,Prilej de bucurie”, organizat în cadrul Concursului naţional de creaţie plastică pentru preşcolari ,,Penelul fermecat”, ediţia a X-a, faza judeţeană, va avea loc vineri, 19 iunie, de la ora 10.00, la Shopping City Suceava - City Gallery.  Expoziţia cuprinde 443 de lucrări ale preşcolarilor din judeţ cu vârsta cuprinsă între 4-6 ani, din grupele mijlocie şi mare, realizate într-un limbaj plastic original şi tehnici de lucru diverse.

Juriul a acordat 410 premii şi 33 de menţiuni, pe secţiuni: grafică: 31 de lucrări premiate (10 premii de excelenţă, 12 premii I, opt premii II, un premiu III), pictură: 412 lucrări premiate (80 de premii de excelenţă, 83 de premii I, 86 de premii II, 118 premii III şi 33 de menţiuni). Pe grupe de vârstă: la categoria 4 ani, 17 premii de excelenţă, 25 de premii I, 21 de premii II, şapte premii III şi două menţiuni, la categoria 5 ani, 38 de premii de excelenţă, 35 de premii I, 33 de premii II, 60 de premii III şi 20 de menţiuni, iar la categoria 6 ani s-au acordat 35 de premii de excelenţă, 35 de premii I, 40 de premii II, 52 de premii III şi 11 menţiuni.

Prof. Maria Matei, organizatorul vernisajului, directoarea Grădiniţei cu Program Prelungit ,,Gulliver” Suceava, ne-a spus că salută în mod deosebit prezenţa Grădiniţei Speciale Fălticeni, care a participat în concurs cu 11 lucrări, care au primit patru premii de excelenţă şi şapte premii I. „Premierea lucrărilor se va realiza în mod festiv, cu participarea preşcolarilor <pictori>, împreună cu părinţii şi cadrele didactice îndrumătoare, la City Gallery, pentru a oferi tuturor un prilej de bucurie, însufleţit de  râsetele zglobii şi zâmbetele inocente ale câştigătorilor”, a completat prof. Maria Matei.

Expoziţia poate fi vizionată în perioada 19-25 iunie. Concursul a fost iniţiat de Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava, prof. Daniela Răileanu, inspector de specialitate pentru învățământul preșcolar la IŞJ Suceava, în parteneriat cu Colegiul de Artă ,,Ciprian Porumbescu” Suceava, Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii ,,Ştefan cel Mare” Suceava, Uniunea Artiştilor Plastici – filiala Suceava şi este organizat de cadrele didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit ,,Gulliver” Suceava, Grădiniţa cu Program Prelungit ,,1-2-3” Suceava şi Grădiniţa cu Program Normal Ipoteşti. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Penelul fermecat”, ediţia a X-a, faza judeţeană, astăzi, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1078 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Penelul fermecat”, ediţia a X-a, faza judeţeană, astăzi, la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei