Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 iun 2015 - Anul XX, nr. 139 (5951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amânare

Cătălin Nechifor a evitat ieri să spună dacă va candida din nou pentru şefia PSD Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Cătălin Nechifor, nu a vrut să spună în cursul zilei de ieri dacă va candida pentru un nou mandat de lider al social-democraţilor suceveni. Cătălin Nechifor a fost întrebat dacă va candida din nou în cadrul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o alături de coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, şi de secretarul general al partidului,  Andrei Dolineaschi. Liviu Dragnea a fost prezent ieri la Suceava pentru a participa la o întâlnire cu primarii PSD, şedinţă în care s-a discutat şi despre stadiul alegerilor interne şi despre realizarea unei „oferte politice serioase” pe care PSD să o prezinte românilor în perioada următoare, respectiv oferta politică a PSD pentru perioada 2016 – 2020. Dragnea a spus că din punctul său de vedere, alegerile în cadrul Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD ar putea avea loc în lunile iulie, septembrie sau octombrie 2015.

Întrebat în acest context dacă va candida pentru un nou mandat de preşedinte al PSD Suceava, Cătălin Nechifor a evitat să dea un răspuns, precizând că în momentul de faţă se discută doar de calendarul alegerilor. „Luăm decizia cu privire la calendar. Asta a spus şi domnul Dragnea, că decidem calendarul, şi veţi fi informaţi ulterior”, a precizat Nechifor. El a fost completat de Liviu Dragnea, care a precizat că „sunt dorinţe care nu se spun”. Cătălin Nechifor a fost ales preşedinte al PSD Suceava în anul 2010. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Nechifor a evitat ieri să spună dacă va candida din nou pentru şefia PSD Suceava.
 Vizualizări articol: 1529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Cătălin Nechifor a evitat ieri să spună dacă va candida din nou pentru şefia PSD Suceava2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cetatenii si-au pierdut încrederea... trimis de
(19 iun 2015, 12:06:41
La Suceava s-a statuat o corupţie masivă şi endemică de care profită elitele conducătoare si asta s-a accentuat cu venirea lui Nichifor si acolitii lui.
Si asta ca urmare a diferenţelor dintre aşteptările cetăţenilor şi realizările conducătorilor, atât la nivel personal, cât şi la nivel comunitar, între societatea civilă şi cea politică.

2.   Liviu Dragnea si „oferte politice serioase”? trimis de
(19 iun 2015, 12:10:32
Moldova a fost aleasa de catre sudisti pentru taierea padurilor. Toata Moldova a fost si este tinuta in cea mai crunta saracie, fara autostrazi, fara industrie, etc

Pentru ca nu avem conducatori patrioti, Suceava este vraiste, s-au taiat cele mai intinse suprafete de paduri Asta e!

Conducatorii nostri sunt corupti, dezinteresati plini de ifose si necivilizati. Problema lor continua, zi si noapte, este imbogatirea fara scrupule....

Liviu Dragnea si „oferte politice serioase”?
3.   Zic trimis de
(19 iun 2015, 18:44:49
Nu știu dacă pe suceveni îi mai interesează candidatura domnului Nechifor,problema acută este terminarea lucrărilor la termenul prevăzut al Aeroportului Salcea și centura Sucevei.Domnul Nechifor poate candida în alt secol.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei