Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 iun 2015 - Anul XX, nr. 139 (5951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Festivalul Verii”

Proconsul și Ruby vor concerta la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii sunt invitaţi să se distreze, în perioada 20-24 iunie, la „Festivalul Verii”, în parcarea Shopping City Suceava. Timp de cinci zile, atmosfera de sărbătoare va fi întreţinută de trupe locale și artiști foarte îndrăgiţi de publicul sucevean, iar duminică și miercuri, spectatorii se vor putea bucura de trei concerte susţinute de Proconsul, Ruby și artiștii Alexander & Mayo. Sâmbătă, 20 iunie, atmosfera va fi întreţinută cu muzică și voie bună de Fanfara Calafindești, Gheorghiţă Rotaru şi Alexandru Recolciuc alături Formaţia General Musik.

Ziua de duminică, 21 iunie, va aduce în faţa spectatorilor o varietate de momente muzicale oferite de cunoscuţii și apreciaţii artiști de muzică populară: Sorin Filip și Grupul „Flori de cânt bucovinean”, Lăutarii Bucovinei şi Adriana Bucevschi. De asemenea, Trupa Alter Ego va interpreta coveruri ale celor mai cunoscute hituri naţionale și internaţionale, într-un show de excepţie. Seara se va încheia cu un superconcert susţinut de Ruby, care va încinge atmosfera alături de fani, cântând cele mai cunoscute piese ale sale: ”Stinge lumina”, ”De la distanţă”, ”Nu pune la suflet”, precum și cel mai nou hit al său: ”Lasă cucu-n pace”. Luni și marţi, atmosfera va fi întreţinută de Party Show & Events.

 

Program

Miercuri, 24 iunie, sucevenii vor avea parte de o zi specială de Sânziene, încărcată cu momente artistice deosebite susţinute de Fanfara Dolhasca, Arcanul USV, Manuela Pohoaţă, Laura Olteanu Music și Bianca Ciubotaru. Distracţia va fi la cote maxime alături de Alexander & Mayo, care vor antrena publicul pe piese moderne pop-rock, în deschiderea celui mai așteptat moment al serii, concertul trupei Proconsul. Aceștia revin la Suceava pentru a-și bucura fanii cu melodiile care i-au consacrat de-a lungul anilor: ”Cerul”, ”Pentru tine”, ”Mi-ai luat inima”, dar și cea mai nouă piesă ”Aici cu mine”. În toata această perioadă, iubitorii de adrenalină sunt invitaţi să experimenteze senzaţii tari în parcul de distracţii amenajat în parcarea Shopping City Suceava, unde vor putea încerca peste opt tipuri de mecanisme moderne și spectaculoase. De asemenea, pofticioșii vor putea degusta mici, bere de casă, dulciuri și alte produse delicioase. Evenimentul este organizat de compania MEnterprises.

Programul pe zile: sâmbătă, 20 iunie, între orele 18:00-19:00: Fanfara Calafindești, 19:00-20:00: Gheorghiţă Rotaru, 20:00-22:00: Alexandru Recolciuc şi Formaţia General Musik; duminică, 21 iunie,15:00-17:00: Sorin Filip și Grupul ”Flori de cânt bucovinean”, 17:00-19:00: Lăutarii Bucovinei, 19:00-19:30: Adriana Bucevschi, 19:30-21:00: Alter Ego, 21:00-22:00: superconcert Ruby; luni, 22 iunie, și marţi, 23 iunie, între orele 17:00-22:00: Program artistic Party Show & Events; miercuri, 24 iunie, între orele 15:00-16:00: Fanfara Dolhasca, 16:00-18:00: Arcanul USV, 18:00-18:30: Manuela Pohoaţă, 18:30-20:20: Laura Olteanu, 20:20-21:00: Bianca Ciubotaru, 21:00-23:00: Alexander & Mayo, după care urmează concertul susţinut de Proconsul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proconsul și Ruby vor concerta la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1509 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proconsul și Ruby vor concerta la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei