Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 iun 2015 - Anul XX, nr. 139 (5951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

UPDATE 2: 42 de percheziţii în judeţul Suceava, pentru destructurarea a două grupări de contrabandişti

Sâmbătă, 20 Iunie 2015 (10:16:18)

UPDATE 2: Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, sub coordonarea procurorilor din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava, au desfăşurat vineri 54 de percheziţii în judeţul Suceava şi alte cinci judeţe, fiind vizate două grupări cu preocupări infracţionale în sfera contrabandei cu ţigarete de provenienţă extracomunitară.

Cele mai multe percheziţii – 42, au fost desfăşurate pe raza judeţului Suceava, iar alte 12 percheziţii în judeţele Iaşi, Vaslui, Prahova, Olt şi Brăila au fost desfăşurate cu sprijinul lucrătorilor din cadrul IGPF şi IGJR.

Au fost executate 20 mandate de aducere pentru persoane bănuite de introducerea, transportul, depozitarea sau comercializarea ţigaretelor de contrabandă. Activitatea infracţională a fost desfăşurată în perioada 2014 – 2015, iar prejudiciul estimat este de peste 2.500.000 lei.

În urma audierii persoanelor conduse la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava, şi a administrării materialului probator, au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 20 persoane din judeţele Suceava, Brăila şi Olt, toate acestea fiind încarcerate în arestul IPJ Suceava.

Pe perioada desfăşurării acţiunilor specifice de cercetare şi a executării percheziţiilor au fost ridicate şi confiscate 680.000 ţigarete de contrabandă.

De asemenea, în cadrul percheziţiilor au fost ridicate şi indisponibilizate 4 autovehicule, 89 terminale mobile, sume de bani în lei şi valută, băuturi alcoolice. Totodată, au fost ridicate şi alte bunuri, documente şi înscrisuri cu valoare probatorie în cauză.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii IPJ Suceava,  sub coordonarea procurorilor din cadrul  DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava, persoanele reţinute urmând a fi prezentate instanţei de judecată pentru dispunerea măsurilor preventive. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UPDATE 2: 42 de percheziţii în judeţul Suceava, pentru destructurarea a două grupări de contrabandişti.
 Vizualizări articol: 3122 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
UPDATE 2: 42 de percheziţii în judeţul Suceava, pentru destructurarea a două grupări de contrabandişti4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei