Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 iun 2015 - Anul XX, nr. 139 (5951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Modernizare

„Dispariţia” trotuarului, motiv de nemulţumire pentru locuitorii de pe strada Ion Vodă Viteazul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de modernizare făcute în zona Mănăstirii „Sf. Ioan cel Nou” din municipiul Suceava pentru fluidizarea accesului către acest important obiectiv, mai ales acum, în preajma hramului oraşului, când acolo merg să se roage mii de pelerini, nu doar din judeţ, ci şi din ţară, nu i-au mulţumit pe toţi cei care stau în acea zonă.

Chiar de acum se circulă mai bine, străzile fiind asfaltate recent, trotuarul dinspre gardul mănăstirii fiind refăcut, iar parcul din faţa mănăstirii amenajat, fiind create alei de acces, prevăzute cu bănci și coșuri de gunoi, o parte dintre locuitorii străzii Ion Vodă Viteazul reclamă faptul că au rămas fără trotuarul care trecea prin faţa blocurilor lor şi nu le-au fost refăcute intrările către scările de bloc.

Trotuarul respectiv, pe partea dreaptă a străzii, cum se merge către bulevardul principal, Ana Ipătescu, acolo fiind sens unic, de cele mai multe ori era ca şi inexistent, din cauza maşinilor care erau urcate acolo, folosind zona de pietonal drept locuri de parcare.

Tocmai de aceea, conducerea Primăriei Suceava ia în calcul şi varianta de a face trotuar pe partea opusă, unde nu se parchează maşini.

„Analizăm încă amplasarea trotuarului de pe acea porţiune de stradă, pentru a găsi cea mai bună variantă. Lipsa acestuia este doar o problemă temporară, de rezolvarea căreia ne vom ocupa după Zilele Sucevei. Dacă am fi cu lucrări în zonă în această perioadă care se anunţă a fi una foarte aglomerată, mai ales în zona mănăstirii, nu am face decât să încurcăm pe toată lumea”, a spus viceprimarul Lucian Harşovschi, care s-a ocupat de gestionarea lucrărilor de fluidizare a accesului către şi dinspre Mănăstirea „Sf. Ioan cel Nou”.

În prezent, pe porţiunea de stradă cu sens unic de pe  Ion Vodă Viteazul, care a fost lărgită prin lucrările recent efectuate, pietonii circulă pe lângă maşinile parcate pe laterala dreaptă a sensului de mers, fără a afecta traficul rutier.

Cu toate acestea, teama oamenilor de un eventual accident rutier este justificată, drept pentru care va fi amenajat şi trotuarul „dispărut” temporar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Dispariţia” trotuarului, motiv de nemulţumire pentru locuitorii de pe strada Ion Vodă Viteazul.
 Vizualizări articol: 1878 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Dispariţia” trotuarului, motiv de nemulţumire pentru locuitorii de pe strada Ion Vodă Viteazul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei