Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 iun 2015 - Anul XX, nr. 132 (5944)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Infractoare fără buletin

Fete de 11 şi 13 ani, cercetate pentru un furt din buzunarul unui sucevean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei minore de etnie romă, una în vârstă de 13 ani, una de 15 ani şi una de 17 ani, au fost prinse de poliţişti la scurt timp după ce au furat o sumă de bani din buzunarul unui sucevean. Fapta a fost sesizată poliţiei marţi, în jurul orei 14.30, când păgubitul, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din municipiul Suceava, a sunat la 112 şi a reclamat că trei tinere de etnie romă i-au furat banii din buzunar. Bărbatul a relatat că se deplasa spre domiciliu, după ce anterior a fost într-un bar de la intrarea în cartierul Obcini. La intrarea în scara blocului în care locuieşte bărbatul a fost ajuns din urmă de fetele care l-au urmărit şi care i-au sustras din buzunarul cămăşii banii şi buletinul de identitate. Păgubitul a declarat că avea în buzunar 200 de lei.

Conform subcomisarului Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, „în urma activităților întreprinse de polițiști, au fost depistate cele trei minore, de 17 ani, 13 ani şi 11 ani, toate din comuna Şcheia, care au recunoscut comiterea faptei, însă susţin că partea vătămată avea asupra sa o sumă mai mică de bani”.

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Suceava au deschis un dosar penal pentru furt calificat, însă minorele de 11 şi 13 ani nu răspund penal.

Minori de etnie romă din Şcheia comit din ce în ce mai des fapte de furt şi chiar de tâlhărie pe străzile municipiului Suceava. Familiile acestor mici infractori profită de prevederile Codului Penal, care protejează minorii. Cei care au până în 14 ani nu răspund din punct de vedere penal, iar cei mai mari au răspundere penală limitată. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fete de 11 şi 13 ani, cercetate pentru un furt din buzunarul unui sucevean.
 Vizualizări articol: 1449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fete de 11 şi 13 ani, cercetate pentru un furt din buzunarul unui sucevean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Balmoș mușcelean sau „fondue roumaine" Balmoşului muşcelean, Bogdan Gîlculescu, unul dintre cei mai pătimași gurmeți din prima ceta de scaun a Țării Românești, îi spune: „fondue roumaine", „alintându-l" și, în același timp,... Citeşte