Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 iun 2015 - Anul XX, nr. 132 (5944)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Problemă rezolvată

Gara Burdujeni, dotată, în sfârşit, cu camere video

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gara Suceava (Burdujeni) a fost dotată recent cu opt camere video care asigură o securitate sporită, atât la peron, cât şi în sala de aşteptare. Camerele video au fost plasate în zone care să asigure imagini relevante în cazul unor anchete ale poliţiei, fiind acoperită cea mai mare parte a sălii, dar şi intrările laterale, pe peron, pe lângă clădire, zone aparent mai ferite, care au fost alese adesea de cei care au comis o contravenţie sau o infracţiune.

Poliţiştii de la Serviciul Judeţean Transporturi Suceava au făcut numeroase solicitări către Regionala CFR Infrastructură Iaşi cu privire la necesitatea amplasării unor camere video în cea mai importată gară a Sucevei,  însă toate cererile au rămas fără răspuns până în luna mai a acestui an. În primă fază poliţiştii au cerut 40 de camere video, cele opt camere funcţionale acum fiind practic un prim pas spre normalitate.

Situaţia anormală a fost semnalată şi de Monitorul de Suceava, în luna februarie a acestui an. Scriam atunci că gara principală a Sucevei este una din puţinele staţii CFR importante din ţară care nu au nici o cameră video funcţională. La gara din Iaşi, de exemplu, există de multă vreme un sistem cu 40 de camere video.

În solicitările transmise către Regionala CFR Infrastructură Iaşi poliţiştii arătau că un sistem video este necesar în condiţiile în care Gara Suceava are cel mai important trafic la nivel de judeţ, iar de multe ori s-ar putea obţine informaţii importante în probarea unor activităţi infracţionale.

Solicitări similare, privind sisteme de supraveghere video, au fost transmise către Regionala CFR Iaşi şi cu privire la Gara Câmpulung Moldovenesc şi Gara Vatra Dornei Băi.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gara Burdujeni, dotată, în sfârşit, cu camere video.
 Vizualizări articol: 2582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Gara Burdujeni, dotată, în sfârşit, cu camere video3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Balmoș mușcelean sau „fondue roumaine" Balmoşului muşcelean, Bogdan Gîlculescu, unul dintre cei mai pătimași gurmeți din prima ceta de scaun a Țării Românești, îi spune: „fondue roumaine", „alintându-l" și, în același timp,... Citeşte