Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 iun 2015 - Anul XX, nr. 132 (5944)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

La Casa de Cultură a avut loc spectacolul „Jocurile copilăriei”, organizat de Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii din clasele pregătitoare, I şi a II-a de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 din Suceava, dar şi preşcolarii de la Grădiniţa ”Maria Montessori” au fost protagoniştii unui frumos spectacol organizat la începutul acestei săptămâni la Casa de Cultură Suceava. Intitulat „Jocurile copilăriei”, spectacolul le-a dat prilejul celor mici să-şi prezinte momentele artistice, sportive sau minirecitalurile în faţa unui public extrem de numeros care a umplut până la refuza sala mare a Casei de Cultură. Trecând peste emoţii, preşcolarii şi elevii din clasele mici au reuşit să le prezinte părinţilor, bunicilor şi tuturor celor care au venit să-i susţină un spectacol frumos, antrenant şi cu momente dintre cele mai diverse.

Serbarea şcolară a început cu un vals vienez prezentat de preşcolarii din grupa mare a Grădiniţei „Maria Montessori”, după care elevii din clasele pregătitoare, dar şi cei din clasele I şi a II-a de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 au urcat rând pe rând pe scenă pentru a prezenta dansuri populare, sportive, clasice, precum şi un dans ucrainean şi o polkă. Spectacolul a fost completat de scurte recitaluri de muzică, de recitaluri la chitară şi pian, precum şi de monologul „La cireşe”, prezentat de un elev din clasa a II-a. Un moment care la final a fost apreciat de public l-a reprezentat demonstraţia de arte marţiale Karate – do. Şi pentru că se apropie sfârşitul anului şcolar, serbarea celor mici s-a încheiat cu recitalul susţinut de trei eleve din clasa a II-a B, Oana Ciobanu, Maria Lupu şi Ioana Covaliu, care au interpretat piesa „Vacanţa”.

Serbarea şcolară „Jocurile copilăriei” a fost organizat de profesoara Liliana Timofti, iar conducerea muzicală a fost asigurată de prof. Daniel Aneculesei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Casa de Cultură a avut loc spectacolul „Jocurile copilăriei”, organizat de Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava.
 Vizualizări articol: 1954 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
La Casa de Cultură a avut loc spectacolul „Jocurile copilăriei”, organizat de Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Balmoș mușcelean sau „fondue roumaine" Balmoşului muşcelean, Bogdan Gîlculescu, unul dintre cei mai pătimași gurmeți din prima ceta de scaun a Țării Românești, îi spune: „fondue roumaine", „alintându-l" și, în același timp,... Citeşte