Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 mai 2015 - Anul XX, nr. 116 (5928)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Timp de 11 zile

Auchan oferă în avans reducerea de TVA la peste o mie de produse alimentare marcă proprie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii nu trebuie să mai aştepte data de 1 iunie pentru a putea achiziţiona produse alimentare cu TVA redus la 9%. Unul dintre hipermarketurile din municipiul Suceava a luat decizia de a reduce TVA-ul cu 11 zile mai devreme, la peste 1.000 de produse alimentare marcă proprie, Auchan, din categoriile: produse proaspete şi congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi nealcoolice, conserve şi alte produse de băcănie.

Acţiunea de reducere a TVA se desfăşoară între 21 şi 31 mai, perioadă în care Auchan oferă echivalentul reducerii de TVA de la 24% la 9% pentru prețul de bază în afara promoției, ceea ce se concretizează într-o reducere finală de 12,1% a prețului de vânzare. Acțiunea este valabilă în limita stocurilor disponibile. Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile în magazine şi pe www.auchan.ro.

Reamintim faptul că Auchan a înghețat de la data de 5 mai prețul produselor alimentare non-alcoolice care fac obiectul scăderii TVA la 9%, cu excepția produselor aflate în promoție, a altor reduceri de prețuri şi în cazurile excepționale care pot să apară pentru produsele cu volatilitate ridicată a prețului de achiziție (fructe, legume, carne, peşte).

Produsele marcă proprie Auchan reprezintă varianta calitativă, economică şi convenabilă de a face cumpărăturile, fiind o alternativă la produsele cu mărci renumite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Auchan oferă în avans reducerea de TVA la peste o mie de produse alimentare marcă proprie.
 Vizualizări articol: 1847 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Auchan oferă în avans reducerea de TVA la peste o mie de produse alimentare marcă proprie3.054

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Saramură de lufar Vânt subţire în zori, valuri mai năprasnic înaintând spre ţărm... simţi cum marea şi ea se pregăteşte să iasă din primăvară, înaintând vitejește spre vară. Cine ştie cu adevărat care e cursul vremii va... Citeşte