Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 mai 2015 - Anul XX, nr. 116 (5928)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Terifiant

Suceveancă împuşcată în faţă de trei ori, în Italia. Carabinierii i-au găsit maşina incendiată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Anchetatorii din Italia au anunţat ieri că au reuşit identificarea unei femei care a fost găsită fără suflare, pe marginea unui drum de la periferia oraşului Napoli, împuşcată în faţă de trei ori, trupul neînsufleţit fiind găsit miercuri dimineaţă, în jurul orei 9.30, de un bărbat care trecea prin zonă. La câţiva kilometri, carabinierii au găsit maşina incendiată a victimei, un Fiat Punto făcut scrum. Autorităţile italiene au anunţat că victima este de naţionalitate română, se numeşte Mariana-Veronica Sologiuc şi avea 35 de ani. Primele informaţii au fost că victima ar fi din zona Gura Humorului.

Ulterior, însă, am aflat că există o tânără cu acelaşi nume, originară din satul Maidan, comuna Cacica. Acelaşi nume, aceeaşi vârstă. Respectiva ar fi plecată în Italia, de mai multă vreme, lăsând acasă un băieţel în vârstă de 4-5 ani, pe care îl cresc părinţii ei.

În urmă cu mai mulţi ani, suceveanca a fost trimisă în judecată de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, fiind acuzată de sclavie sexuală, într-un grup infracţional organizat condus de interlopi albanezi.

Confirmarea că aceeaşi Mariana-Veronica Sologiuc a fost ucisă în stil mafiot în Italia a venit aseară chiar de la autorităţile din Cacica. Deja părinţii tinerei primiseră îngrozitoarea veste şi, cu suflete sfâşiate de durere, încercau să vadă ce posibilităţi au să aducă trupul neînsufleţit acasă.

 

Presa din Italia: „Un ritual macabru preferat de mafioţi, un ritual pe care nici carbinierii nu şi-l pot explica”

Presa din Peninsulă scria ieri că victima a fost ucisă cu trei focuri de armă trase chiar în faţă. Gloanţele i-au distrus faţa. În apropierea cadavrului au fost găsite şi cele trei cartuşe de pistol, calibrul 7,65 milimetri.

Anchetatorii au identificat victima după amprente. Potrivit autorităţilor italiene, Mariana-Veronica Sologiuc administra un bar în Parete, o comună de lângă Napoli.

Motivul asasinatului este necunoscut până în prezent.

“Cert este că femeia a fost sechestrată înainte de a fi omorâtă şi aruncată pe marginea drumului. Victima a fost executată cu trei focuri de pistol în faţă, un ritual macabru preferat de mafioţi, un ritual pe care nici carbinierii nu şi-l pot explica. Atât de brutală a fost crima pe care o cercetează”, scria ieri pe site-ul publicaţiei Corriere de la Serra.

 

Trimisă în judecată în 2006, într-o reţea cu prostituate condusă de interlopi albanezi

În mai 2006, în cotidianul Monitorul de Suceava, scriam despre aceeaşi Mariana-Veronica Sologiuc, la acea vreme tânăra fiind trimisă în judecată de procurorii DIIOT, fiind acuzată că a păcălit trei sucevence că le duce în Italia, pentru locuri de muncă decente, însă victimele au ajuns să se prostitueze pe autostradă.

În rechizitoriul înaintat instanţei, anchetatorii arătau că inclusiv inculpata, care pe atunci avea doar 26 de ani, a fost prostituată în regiunea Napoli. Tânăra, divorţată, a fost trimisă în judecată pentru nu mai puţin de patru infracţiuni: aderare la un grup infracţional organizat, trafic de persoane, trecere frauduloasă a frontierei de stat a României, precum şi a unui stat străin.

 

Fata de la ţară a ajuns prostituată cu relaţii în lumea interlopă italiană

Înainte de 2004 – arată procurorii DIICOT în rechizitoriul din 2006 - Mariana-Veronica Sologiuc a făcut mai multe drumuri în Italia, unde a practicat în cea mai mare parte a timpului prostituţia în zona oraşului Napoli. Cât timp a stat în Peninsulă, tânăra din Cacica a intrat într-o reţea organizată de trafic de persoane, ai cărei membri se ocupau în primul rând cu sclavia sexuală, afacere murdară de pe urma căreia scoteau sume fabuloase pe spatele unor femei obligate să se prostitueze. În noul ei anturaj, Mariana-Veronica Sologiuc s-a cunoscut mai bine cu doi fraţi albanezi, Armando şi Dulber Kuka. Despre cei doi, anchetatorii au aflat că au legături cu lumea interlopă italiană, lume în care a intrat astfel şi săteanca din Maidan. Şi pentru a-i convinge pe noii săi amici de „calităţile” ei, suceveanca a luat iniţiativa racolării unor tinere din România, în scopul exploatării lor sexuale în Italia.

 

„Fetiţe” pentru hotelul nepoatei din Italia

Prima victimă a fost o tânără din oraşul Gura Humorului, căreia inculpata, arătau anchetatorii, i-a spus că o poate ajuta să-şi găsească un loc de muncă decent în Italia, ca menajeră sau barman la un hotel aparţinând nepoatei sale. Deşi victima a refuzat iniţial, pe motiv că nu are banii necesari deplasării în Italia, a acceptat într-un final, după ce fosta prostituată s-a oferit să suporte personal cheltuielile. La 3 aprilie 2004, tânăra a ajuns în Italia, unde a fost aşteptată de Mariana-Veronica Sologiuc şi de unul dintre albanezi, Armando Kuka. Fata din Gura Humorului a fost dusă într-o locuinţă închiriată în localitatea Mondragone, unde, sub pretextul că trebuie să i se întocmească actele pentru angajare, i-a fost luat paşaportul. Două zile mai târziu, victima, împreună cu o altă tânără din Ucraina (pe nume „Lica”), a fost dusă de Sologiuc şi un italian (un anume „Mario”) în afara oraşului. Bărbatul le-a spus celor două că vor trebui să practice prostituţia, iar clienţii vor fi racolaţi de pe marginea drumului. Fetelor li s-a comunicat că toţi banii pe care îi vor scoate de pe urma partidelor de sex vor trebui predaţi Marianei Sologiuc. Iar dacă se împotriveau erau ameninţate cu bătaia sau chiar cu moartea.

 

Traficanta şi victima, colege de celulă

Tânăra din Gura Humorului plecată în Italia pentru o slujbă de menajeră a ajuns prostituată. După câteva zile petrecute în localitatea Mondragone, victima a ajuns să-şi racoleze clienţii în Frasignone, într-o săptămână câştigând aproximativ 500 de euro, bani ce i-au fost luaţi de traficanţi. În această ultimă localitate, în data de 12 aprilie 2004, victima şi inculpata au fost identificate de carabinieri şi conduse la sediul poliţiei. Aici, fosta prostituată, care cunoştea limba italiană, a dat date false de identitate, atât pentru ea, cât şi pentru fata din Gura Humorului. După ce au fost încarcerate, celor două li s-au întocmit decrete de expulzare pe identităţile false declarate. Victima a reuşit să ia legătura cu un prieten din ţară căruia i-a povestit tot ce i s-a întâmplat şi i-a cerut ajutorul, astfel reuşind să scape.

 

A fost martoră la asasinarea unei tinere şi a fost împuşcată în picior

Expulzată din Italia, Mariana Sologiuc a revenit în ţară, unde a continuat să  racoleze victime, susţineau procurorii DIICOT Suceava în rechizitoriul înaintat instanţei de judecată. Astfel, în scurt timp a intrat în legătură cu o altă tânără, tot din Gura Humorului, Mihaela M., şi cu aceasta aplicând acelaşi scenariu: i-a oferit un loc de muncă bine plătit în Italia, în hotelul nepoatei sale. Elegantă, stilată, săteanca de la Cacicaera acum o adevărată „doamnă”, Mihaela M. având încredere în vorbele traficantei, chiar dacă aceeaşi tânără mai fusese o dată traficată şi exploatată în Macedonia, fiind supusă unui regim de teroare. Ea le-a povestit procurorilor, la audieri, cum a fost împuşcată în picior de traficanţi, pe când încerca să fugă, şi cum a asistat la uciderea unei alte tinere aflate în aceeaşi situaţie.

 

Bătute cu sălbăticie

Cu toată experienţa terifiantă prin care a trecut, Mihaela M. a dat crezare promisiunilor traficantei şi a acceptat să plece „la muncă”, în Italia. Ba mai mult, ea a vorbit cu inculpata Sologiuc să o ajute şi pe o prietenă de-a ei, din oraşul Frasin, să-şi găsească un loc de muncă în Peninsulă. Cele două victime au ajuns la un interval de câteva zile în Italia, fiind preluate ca şi în primul caz de traficanţii albanezi. În locuinţa închiriată din Mondragone, unde au fost cazate sucevencele, a mai fost adusă o tânără româncă, o anume „Anca”. În scurt timp, cele trei au aflat care urma să fie adevăratul lor loc de muncă. În Italia a ajuns peste câteva zile şi Mariana Sologiuc, care a trecut ilegal frontiera de stat a României şi a mai multor state străine, întrucât avea interdicţie de folosire a paşaportului turistic. Deşi fetele i-au cerut explicaţii, traficanta le-a spus că nu au de ales şi că trebuie să se prostitueze, altfel urmând a fi bătute cu sălbăticie de albanezi. Sucevencele au fost convinse să întreţină raporturi sexuale şi după ce au văzut cum erau tratate alte tinere aduse pentru acelaşi lucru în Italia, acestea fiind lovite cu violenţă atunci când se împotriveau practicării prostituţiei.

 

Salvată de tată

Imediat când şi-a dat seama de ce i se întâmplă, una dintre victime a reuşit să-l sune pe tatăl ei, aflat în acea perioadă în Italia, povestindu-i prin ce trece. Bărbatul a venit în oraşul în care era sechestrată fiica sa şi le-a spus traficanţilor că dacă nu o eliberează îi va denunţa autorităţilor italiene. Cealaltă fată, Mihaela M., a scăpat ajutată de un alt cetăţean albanez. La data de 2 septembrie 2004, în timp ce se aflau la Roma pentru a cumpăra o tânără de naţionalitate română cu suma de 2.500 de euro de la un cetăţean din judeţul Constanţa, Mariana Sologiuc şi alţi doi cetăţeni albanezi au prinşi în flagrant şi arestaţi de carabinieri pentru ţinere în sclavie, comerţ cu sclavi şi sechestru de persoană. Deşi a fost eliberată aproximativ şase luni mai târziu şi avea obligaţia să părăsească Italia, Mariana Sologiuc a continuat să stea ilegal în Peninsulă. Ba mai mult, ea a început să o terorizeze cu telefoanele pe Mihaela M., pe care o ameninţa cu moartea, pentru că bănuia că ea fusese cea care o „turnase” autorităţilor italiene. Culmea, la un moment dat, traficanta i-a cerut tinerei să se revanşeze faţă de ea prin racolarea altor fete, pe care să le înşele prin aceeaşi metodă: locuri de muncă la hotelul nepoatei ei.

 

Victimele, scoase “la produs” în costume de baie, iar la sfârşit trebuiau să predea prezervativele nefolosite

Procurorii DIICOT Suceava au stabilit că toate tinerele obligate să se prostitueze erau transportate de albanezi cu autoturismele lor pe o autostradă între localităţile Log di Patria şi Giugliano (în apropierea oraşului Napoli), unde li se dădeau mai multe prezervative. În funcţie de numărul acestora, li se cereau la sfârşitul zilei banii câştigaţi şi prezervativele nefolosite, asta ca să nu-şi poată opri nimic din câştig. Anchetatorii arătau în documentele înaintate Tribunalului Suceava că victimele erau scoase la produs în costume de baie pentru a nu putea ascunde nici un ban. În perioada cât au fost obligate la practicarea prostituţiei, după cum au povestit la audieri, două dintre fetele traficate că au avut circa 10-15 clienţi pe zi, câştigând circa 1.000-1.200 de euro pe zi. Toţi banii ajungeau în buzunarele traficanţilor.

 

Nu a stat multă vreme la pușcărie

Pe portalul instanțelor de judecată nu apare și acel dosar în care a fost trimisă în judecată de DIICOT Suceava, pentru a afla și finalitatea acelui dosar, mai exact dacă a fost sau nu găsită vinovată de judecători pentru acele infracțiuni de care o acuzau procurorii din cadrul structurilor de combatere a crimei organizate.

Cert este că, pe același portal, am găsit o informație din care reiese că Mariana-Veronica Sologiuc nu a stat prea mult în spatele gratiilor. A fost arestată în februarie 2006, iar pe 15 iunie 2007 Judecătoria Botoșani a dispus liberarea ei condiționată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveancă împuşcată în faţă de trei ori, în Italia. Carabinierii i-au găsit maşina incendiată.
 Vizualizări articol: 13725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 9 voturi
Suceveancă împuşcată în faţă de trei ori, în Italia. Carabinierii i-au găsit maşina incendiată5.059

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un bine societatii... trimis de
(22 mai 2015, 11:48:15
Intelegem din articol ca cineva a facut un bine societatii...
1.1  RE: Un bine societatii... trimis de
(22 mai 2015, 11:54:28
Boactere Tembel, Binele societății tale omertice, alcătuită din neo-securiști, milițieni, prosecutori, judecători, politruci, pochi, argați, slugi, lingăi, soferi, valeți, chelneri NU ESTE IDENTIC cu Binele conceptual sau cu Binele celei de-a doua Românii, cea neintegrată și neimplicată în Rromânistanul neo-securist și cripto-milițienesc.
Cum poți să spui MĂI BOULE, așa ceva despre o ființă umană, indiferent câte păcate o fi avut ea?
Ești în stare să-ți repeți afirmațiile în fața părinților fetei?
Morții morților mă-tii de nemernic sadic!
Pentru astă vorbă nesăbuită să știi că de acum, în vecii vecilor, nu-mi voi mai scoborî atenția la aberațiile tale paranoide. Ca să nu mă înjosesc, ca să nu mă pângăresc.
Ești MURDAR, boactere!
Murdar la minte!
Iar murdăria minții ți s-a coclit în arama feței dezvăluite.
EOM!
1.2  RE: Un bine societatii... trimis de
(22 mai 2015, 13:28:37
Taz, fa-ne un bine tuturor si dispari. Ia mergi matale pe la parintii tinerelor inselate si traficate si explica-le ca saraca Mariana era si ea un om amarat care a vrut doar sa castige o bucata de paine. Din punctul meu de vedere, calitatea de om si implicit drepturile omului ti se cam pierd cand omori, violezi, iei sclavi s.a. Ca atare, mintea mea ingusta si jegoasa atat a priceput din articol : o PROXENETA INFRACTOARE a fost ucisa de alti mafioti cu care probabil se afla in cardasie sau in concurenta si cu care nu s-a inteles de la fetite sau bani . Sau pe care i-a "sifonat". Si uite asa, mafiotii respectivi au dat un alt inteles expresiei "iti sparg fata" . Fiindca tot esti asa toba de drept, ia fa o lista a tuturor infractiunilor de care se facea vinovata biata Mariana la numai 35 de ani.
1.3  RE: Un bine societatii... trimis de
(22 mai 2015, 13:33:19
EDIFICATOR asupra abjecției neo-securiștilor:
„Din punctul meu de vedere, calitatea de om si implicit drepturile omului ti se cam pierd cand omori, violezi, iei sclavi s.a.”

EȘTI MURDAR, SPECIMENULE!
PUȚI! DUHNEȘTI!
BLEAX, ÎMPUȚICIUNE!phbbbbtphbbbbtphbbbbt
1.4  RE: Un bine societatii... trimis de
(22 mai 2015, 13:38:12
Răspunsul la sofismul tău populist îl ai chiar în pagină:
„Pe portalul instanțelor de judecată nu apare și acel dosar în care a fost trimisă în judecată de DIICOT Suceava, pentru a afla și finalitatea acelui dosar, mai exact dacă a fost sau nu găsită vinovată de judecători pentru acele infracțiuni de care o acuzau procurorii din cadrul structurilor de combatere a crimei organizate.

Cert este că, pe același portal, am găsit o informație din care reiese că Mariana-Veronica Sologiuc nu a stat prea mult în spatele gratiilor. A fost arestată în februarie 2006, iar pe 15 iunie 2007 Judecătoria Botoșani a dispus liberarea ei condiționată.”

KLAR, ÎMPUȚITULE, UNDE SĂLĂȘLUIEȘTE RĂDĂCINA RĂULUI CONCEPTUAL, cauză a evenimentelor ulterioare?
În Systemul vostru împuțit.
End Of Message, MIZERABILULE!
1.5  RE: Un bine societatii... trimis de
(22 mai 2015, 13:42:41
COROLAR:
DREPTURILE FUNDAMENTALE ALE OMULUI, stipulate în Convenția Europeană a Drepturilor Omului, reiterate în Constituția României și consfințite în principiile generale de aplicare ale dreptului penal ÎNCETEAZĂ DE DREPT în momentul în care UN BOULEAN ce n-are habar câte urechi are plantate în căpățână, are „SUSPICIUNI REZONABILE” că respectivul făptuitor A DECĂZUT DIN CONDIȚIA UMANĂ.

Ei bine, pentru această concluzie, chiar că din momentul de față am dispărut din cloaca acestei societăți abjecte, amirosind a prostan borfaș și tupeist.
Nu voiesc să mă pângăresc.
1.6  RE: Un bine societatii... trimis de
(22 mai 2015, 14:07:11
Istetule, dispari odata, nepangaritule. Dupa mintea ta cea creata, inclusiv alde Hitler, Mengele , Stalin s.a. sunt to fiinte umane, nu ? Sau ca sa nu mergem asa departe in timp, de ce sa nu vorbim de alde Osama si Boko-Haram sau cum le spune la aia din Nigeria. Sunt oameni si ei, nu ? Vajnici luptatori pentru libertate si independenta, asememnea tie. Atat doar ca mai omoara copii si femei printre altele. TANpitulebig grin
1.7  RE: Un bine societatii... trimis de
(22 mai 2015, 14:21:05
„„Iurisprudentia est divinarum atque humanarum rerum notitia, iusti atque iniusti scientia.”
„Lex punit non solum quia peccatur, sed non peccatur.”

Iar acum, fiindcă nu comentezi asupra aspectelor esențiale referitoare la VINOVĂȚIA MORALĂ A SYTEMULUI NEO-SECURIST, în loc de rămas-bun, o orație declamată din suflet:
SĂ-MI  ☭ PÜLA DIN PLĂSELE, IMBECILULE MONONEURONAL, ANALFABET, MITOCAN, SADIC, PROSTAN, ȚÂFNOȘ, TUPEIST, ÎNFUMURAT, ÎNCĂPĂȚÂNAT CA UN BARDOU, CE AI DREPT MODUS-VIVENDI IEȘIREA VOLUNTARĂ DIN LANUL DE POPȘOI CA SĂ-ȚI CACI ANALFABETISMUL ȘI SFERTODOCTISMUL ÎN MIJLOCUL ULIȚEI.

Jet în crucile și morții mă-tii de nenorocit!
Spânzură-te, porcovanule îmbuibat, și lumea va deveni mai frumoasă, mai luminoasă, radiind de 3 ori mai multă bunătate intra-umană.
2.   Of topic trimis de
(22 mai 2015, 12:07:54
ScorMonitoare, am cătat în toată ediția și nu am găsit nici o știre despre achitarea Marianei Rarinca, la ICCJ.
Cam toată presa centrală bubuie de acest subiect semnificativ, prin care se lămurește misterul tandemului procuror-judecător, enunțat de Livia Stanciu.
Apăi e simplu de tot: dacă ești judecător și ai un prieten procuror, atunci poți să te apuci să-ți bagi mătărânga în capul oricărui cetățean Român.

Nu-i de interes general subiectul, Monitoare?
Aduce atingere Liniștii Omertice a systemului milițiano-securist căruia, cu onoare, îi faceți, din când în când, anumite favoruri editoriale?

Seamănă cumva denunțul calomnios al Liviei Stanciu cu denunțul calomnios al Lolei Cicci di Tormenta?
Seamănă cumva activitatea heirupistă a DNA cu activitatea pompieristică a julanilor de la Parchetul de pe lângă lege?
Seamănă cumva întunericirea de care a beneficiat Mariana Rarinca, prin publicarea în presă a tot felul de materiale elaborate de DNA, cu întunericirea pe care mi-ați făcut-o voi în 4 martie, când ați pus batista pe țambal deviind atenția de la un protest întemeiat și justificat către o poveste bucolică și totalmente irelevantă, petrecută pe timpul Răscoalei Maccabeilor?

Seamănă, seamănă!
dont tell anyone dont tell anyone dont tell anyone

Linkuri edificatoare ale speței, sus la modulul facebook.
-----
P.S: Signora Lola Cicci di Tormenta, pregătea kurul pentru sodomizare cu stâlpul de telegraf.
Speța Livia Stanciu vs. Mariana Rarinca o voi invoca drept jurisprudență atât în (abandonatul dosar penal 4203 al Parchetului de pe lângă Lege) cât și în viitorul 189 al PCA Sv.
A se reține că Rarinca, abandonată de avocat, a crezut în sine, a avut tărie de caracter și voință și A TRIUMFAT.
Ei bine, Signora Lola Io* toto singur mă apăr și să mă bată Măritul și Înțeleptul Zeu ODin dacă nu te zvârl afară din magistratură!
AM ZIS! 3:)
3.   Mortacci tua ! trimis de
(22 mai 2015, 16:08:27
Cangurule,ești un JEG UMAN .
Pezzo di merda con altre parole.
Figlio di puttana!

Titlul se referă la defuncții tăi.

4.   Fantomita trimis de
(22 mai 2015, 16:35:05
Fantomita, ia si da caramizi la mana in continuare si umbla mai repede cu galetile alea de var. Sau ai si tu fetite la produs de esti asa revoltat ? Nu-mi aduc aminte sa te fi intrebat ceva de te bagi in seama aiurea. Iti urez sa o scoata careva pe fiica-ta la produs pe centura, sa vad cu mai pupi pe urma proxenetii in bot.
5.   Boacter împuțit trimis de
(22 mai 2015, 18:11:48
La inepțiile care le spui nu crezi că ești cam tupeist ?
Vezi să nu-ți iasă pe nas într-o zi.
Capisci figlio di troia ?
5.1  RE: Boacter împuțit trimis de
(22 mai 2015, 22:04:02
Fantomas, NU TE COBORÎ la abjecția și grobianismul acestui CÂINE DE MILIȚIAN.
Revenind la premisele declanșării polemicii de azi, recapitulăm:
Acest ORDINAR de milițian și-a manifestat ENTUZIASMUL față de PIERDEREA UNEI VIEȚI OMENEȘTI.
Pasămite nemernicul se consideră fără de păcat, motiv pentru care își permite să ridice instrumentul lapidator și să-l catapulteze cu voioșie pseudo-etică.
Lasă-l boalii de CÂINE TURBAT, căci nu a demonstrat decât că e un CÂINE cu chip aidoma de hâd cu chipurile inspirate din bestiarii. Un Diavol cu față de câine-polițist ce doar își arogă condiția umană purtând o înșelătoare mască de om, fără însă de a atinge standardul comprehensiv- minimal al unui Om.
Dar, ce nu știe acest NEMERNIC e că s-ar putea să vină vremurile în care, Noii Oameni ai Noilor Vremuri să considere că TOȚI cei ce au fost reprezentanți ai sistemului de forță postdecembrist au slujit un sistem opresiv și, pe cale de consecință, au decăzut din condiția umană și pot fi puși în genunchi și să fie executați cu un glonț în ceafă, conform noilor norme morale și juridice ale vremurilor ce stau să vie.
Bineînțeles, costul glonțului să-l achite mumă-sa troia puttana drept penitență c-a zămislit din pântecul ei asemenea spurcată nație de bestie nesimțitoare.
AM ZIS!
6.   Ineptiile care este trimis de
(22 mai 2015, 23:53:37
Broscare, sunt ineptiile PE CARE le spui. Mai intrati si pe FB sa vedeti ca voi doi sunteti cam singurii care o jeliti pe panarama aceea. Desigur, e plini de boacteri si acolo.
6.1  RE: Ineptiile care este trimis de
(23 mai 2015, 09:04:49
Astfel grăi câinele-milițian, cu trup și chip de PORK, purtând maască de om.
El, trogloditul plantei, care ieri-alatăieri scria „boscheți” și „imprecarție” se apucă să dea lecții de gramatică.
Tupeu tipic de milițian.
Apoi, același Câine polișist cu rât, se apucă să insulte stranierii din ale căror venituri, trimise în țară, introduse în circuitul economin produc acele insutite taxe și impozite din care îi este plătit salariul de nesimțit.
Deci Câinele-milițian este:
a) sadic;
b) nesimțit;
c) analfabet;
d) tupeist;
e) neobrăzat
f) pork.
QED

Boactere, renunță la foirmule ce conțin o formă ipocrită de plural epic: „lasă-ne” sau referințe la anumite comunități de comentatori. Tu, Pork de Câine milițian, nu poți invoca în sprijinul tău nici o masă socială care să te îndreptățească să folosești acel persuasiv și parșiv plural. Tu ești unic, boactere! Tu ești exponentul câinilor-milițieni, cu trup de porc avându-și camuflat râtul jegos îndărătul unei măști de om.
Tu ești Porcul de Câine Milițian, Schweinehund vor GEheime STaatsPolizei = GESTAPO Schweinehund.
6.2  RE: Ineptiile care este trimis de
(23 mai 2015, 09:36:05
Taz. ti-am mai spus ca nu ma simt jignit de aberatiile unui taranus de Zamostea. Nu am jignit toti stranierii, ci numai fantoma bagareata in seama. Si sunt tare curios daca plateste cineva impozit pe venitul asta trimis de fantomita in tara. Deci tzarane de la coada vacii, fa ceva mai util, nu te mai da mare academician si doctor in ale dreptului, care pana acum nu a reusit sa castige vreun proces. De astia ca tine am avut cu ziua la sapa si la tuns de boscheTI.
6.3  RE: Ineptiile care este trimis de
(23 mai 2015, 09:44:28
Pork de câine, poți să-ți aduni IQ-ul întrgului tău neam-prost de traistă spartă și n-o să-mi ajungi nici măcar să-mi lingi carâmbii bocancilor.
Ai avut pe pisza mă-tii argați la sapă și tuns iarba, tu neam de sărăntoc rupt în cur, prostan parvenit ce te căcai în popșoi și-ți igienizai kurul cu frunza de brusture.
Mirosul de calic nu se pierde până la a șaptea spiță, Porc de Câine, iar amănuntul este mai mult decât evident din cerbicia cu care te opintești ca să te faci cât mai mult de cacao. Idiotule, rămâi la stadiul singurei cărți citite în viața ta, adicătelea abecedarul dat gratuit de stat și pe care mă-ta în punea capac pe oala de chișleac ca să nu hlinchească mâțele smântâna.
Vai de capul tău de calic prost dar parvenit.
Singurii argați pe care i-a avut vreodată neamul tău prost au fost doar la pisdă la mă-ta, adică viețașii aceia evadați de la Botoșani, care au făcut-o gang-bang pe mă-ta exact acum ceva timp ce, uimitor, corespunde exact cu vârsta ta înscrisă de SPCLEP în cartea ta de identitate.
Milogule! Calicule! Deja devii patetic.rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
6.4  RE: Ineptiile care este trimis de
(23 mai 2015, 10:32:00
Taz, esti constient ca daca acu paspa' de ani as fi avut marunt la mine, acum imi spuneai "tata".
6.5  RE: Ineptiile care este trimis de
(23 mai 2015, 10:35:33
Ha, ha, ha!
Bă MUCEA, poante dintr-astea fâsâite să flatulezi în nasul prostanilor tăi!
Uiți, Tembelule, că stai de vorbă cu un IQ=132 ?
JET de aici, RĂPĂNOSULE!
6.6  RE: Ineptiile care este trimis de
(23 mai 2015, 10:39:15
Și hai să-ți dau cel mai bun argument pentru care știu că ești MUCEA:
în general, având o experiență VASTĂ în online, regula invariabilă este asta: persoanele cu o educație eclectică, având un stil al exprimării elegant, coerent, cu un bogat bagaj de cunoștințe generale sunt persoane care au absolvit școala înainte sau imediat după 89.
Tu, Porc de Câine-milițian Răpănos, uită-te în oglinda propriei etalări a semianalfabetismului și-ți vei intui vârsta nedeclarată, dar atât de evidentă.
JET!
7.   Boacter împuțit trimis de
(23 mai 2015, 00:15:04
L-ai văzut la tv pe Viorel cu câinele cu trei picioare ?
Ăla e OM.Și e polițist.
În schimb tu ești un JEG UMAN .
8.   Fantomita trimis de
(23 mai 2015, 00:27:52
Mergi la nani. Sa fii odihnit maine pentru caramizi si galeti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Saramură de lufar Vânt subţire în zori, valuri mai năprasnic înaintând spre ţărm... simţi cum marea şi ea se pregăteşte să iasă din primăvară, înaintând vitejește spre vară. Cine ştie cu adevărat care e cursul vremii va... Citeşte